Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EVERY HOUR KILLS - pénteken jelenik meg a 'Fragile Machine' album

2018-06-06
A kanadai progresszív / modern metal banda négy új dalt is bemutatott új mini-lemezéről.

Az Every Hour Kills egy új "melodic modern metal" banda, amit a következő mottó inspirált: "Every hour wounds, but the last one kills" ["Minden óra sebeket ejt, de az utolsó meg is öl"]. Zenéjükben a metalcore, a prog és a djent műfajok egyaránt éreztetik hatásukat. A Soilwork, az In Flames, az Amaranthe és a Sevendust rajongói előnyben!

A banda új albuma, a 'Fragile Machine' 2018. július 6-án jelenik meg. A lemezen szereplő dalok "az emberi evolóció következő fázisaival kapcsolatban tesznek fel kérdéseket" - pl. "Mit fog érni az emberi lét, ha a tudatot egy gépbe is bele lehet sűríteni?". Ezt ábrázolja a Dixon Jong (Intuitive Design) által tervezett lemezborító is:

Az Every Hour Kills alap-felállását az ex-Divinity gitáros Alan Sacha Laskow (Enditol, The Order Of The Gray, Walk As Chaos) vezeti. Őt kíséri basszusgitáron Brent Stutsky (ex-Breach Of Trust, ex-Death Valley Dolls), vokálon pedig Jerrod Maxwell-Lyster (ex-Out Of Your Mouth, ex-Autobody, ex-The R.A.C.E.). A 'Fragile Machine' albumon továbbá az alábbi vendég-énekesek is szerephez jutnak: Andrew Ivashchenko (Shokran), Renny Carroll (Flux Conduct), Jonathan Thorpenberg (The Unguided), David Chunn (Vallite) és Mark Haggblad (Unveil The Strength). Szólógitáron Andy James, Mattias IA Eklundh, Daniele Gottardo és Paul Wardingham, valamint Carson Slovak (August Burns Red, Everclear) működnek közre - ez utóbbi a produceri feladatokat is ellátta, Laskow közreműködésében.

Az EP-re öt szám, valamint ugyanezen dal instrumentális változatai kerültek fel. Lentebb meghallgatható a teljes lemez:

További infók a bandáról: www.everyhourkills.com


EVERY HOUR KILLS - pénteken jelenik meg a 'Fragile Machine' album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.