Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

STARSICK SYSTEM - itt az új dal / videoklip: 'Half. Awake'!

2018-06-06
Az olasz modern hard rock banda idén kiadja harmadik, 'HALF.' című lemezét.

A Starsick System egy új szenzáció a modern hard rock színterén. Hatásaik közt emlegetik az Alter Bridge, a Sixx: A.M. és a Shinedown zenekarokat, lévén dalaik főként kemény riffekre és felejthetetlen dallamokra épülnek.

Miután megjelent debütáló, 'Daydreamin’' című albumuk (2015-ben), a banda egy nagyszabású olasz turnén vett részt, a Black Label Society és Gus G. (Ozzy Osbourne / Firewind) kíséretében.  

Második nagylemezük, a 'Lies, Hopes & Other Stories' a 2016-os év folyamán került rögzítésre. A hanganyag rögtön felkeltette a Pride & Joy Music figyelmét; így a banda új lemezszerződést kapott, aminek értelmében 2017. június 23-án hivatalosan is megjelenhetett az album a világ minden táján.

Most eljött az idő egy új EP bejelentésére: a 'HALF.' című lemez új érát fémjelez a banda történetében; ugyanis ez lesz az első kiadványuk, amit teljes egészében rajongói támogatással (MusicRaiser) finanszíroznak. A mini-lemez részleteit hamarosan közzéteszik...

A 'HALF.' első ízelítőjként jelent meg a 'Half. Awake' című szám hivatalos klipje. Az új dal a banda legnagyobb slágere, az 'I Am The Hurricane' folytatása (az előző single-t több mint 16 ezren vásárolták meg digitális formában). Íme a premier:

A csapat hamarosan bejelenti az új lemezt és a soron következő európai turnét... 

A Starsick System felállása így néz ki:

Marco Sandron – ének, gitár
David Donati – gitár
Ivan Moni Bidin – dobok
Valeria Battain – basszusgitár


STARSICK SYSTEM - itt az új dal / videoklip: 'Half. Awake'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.