Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MOONSPELL - live-klip premier a 'Lisboa Under The Spell' című koncert-kiadványról: 'Herr Spiegelmann'

2018-08-03
A veterán portugál extrém metal banda szülővárosában, Lisszabonban adott exkluzív koncertet, a Campo Pequeno színpadán, 2017. február 4-én.

A Moonspell 4 ezer rajongó színe előtt adott teltházas koncertet, amit meg is örökítettek, egy hivatalos koncert-kiadványra. A 'Lisboa Under the Spell' című anyag augusztus 17-én jelenik meg, a Napalm Records jóvoltából, DVD-n, Blu-rayen és tripla CD-n!

A banda közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be vadonatúj DVD / Blu-Ray / 3CD koncert-kiadványunkat, ami a 'Lisboa Under the Spell' címet viseli! A kép- és hanganyagot lélegzetelállító fővárosunkban, Lisszabonban rögzítettük, egy epikus, több mint három órás műsor során. Eljátszottuk teljes egészében a 'Wolfheart, az 'Irreligious' és az 'Extinct' albumokat; meghívtuk egy csomó vendéget; és megidéztünk minden varázslatot és erőt, hogy egy fantasztikus estét rendezzünk. Nagyszerű érzés, hogy végre kiadhatjuk ezt a régóta függőben lévő koncert-anyagot. Az augusztus közepén megjelenő pakk tele van számos extrával, bónusszal, exkluzív dokumentációkkal; és persze csúcs minőségű hanzással, drámai elemekkel - boszorkányokkal és farkasokkal, valamint több ezer portugál metalistával. Ez egy nagyszerű összefoglalója mindannyak, amiről a Moonspell szól. Ne hagyjátok ki ezt az anyagot - látogassatok el Lisszabonba a helyi Moonspell-fanok és a zseniális rendező, Victor Castro szemszögéből".

A Moonspell-nek ez az első hivatalos koncert-kiadványa a 2008-as 'Lusitanian Metal' óta. A 'Lisboa Under the Spell' azonban nem szimplán vizuális testamentuma Portugália legismertebb metalbandájának; annál inkább a kötetlen kreativitás és színtiszta mágia - azaz maga a Moonspell - ünnepe.

A 'Lisboa Under the Spell' előrendelési infói itt érhetők el. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a kiadvány hivatalos trailere, valamint az 'Alma Mater' és a 'Herr Spiegelmann' dalok performansz-klipje.

DVD / Blu-ray tartalom

I - Rockumentary - dokumentumfilm a bandáról, Victor Castro rendezésében

II - Wolfheart Show - a teljes album élőben

"Wolfshade (A Werewolf Masquerade)"
"Love Crimes"
"Of Dream And Drama"
"Lua D’inverno"
"Trebaruna"
"Ataegina"
"Vampiria"
"An Erotic Alchemy"
"Alma Mater"

III - Irreligious Show - a teljes album élőben

"Perverse Almost Religious"
"Opium"
"Awake!"
"For A Taste Of Eternity"
"Ruin & Misery"
"A Poisoned Gift"
"Raven Claws" (Feat. Mariangela Demurtas)
"Mephisto"
"Herr Spiegelmann"
"Fullmoon Madness"

IV - Extinct Show - a teljes album élőben

"All Gone From The Wild" (Intro)
"Breathe (Until We Are No More)"
"Extinct" (Feat. Carolina Torres)
"Medusalem"
"Domina"
"The Last Of Us"
"Malignia"
"Funeral Bloom"
"A Dying Breed"
"The Future Is Dark"

V - Making Of - show-day

VI - Gallery - koncert- és backstage-fotók

Nyáron fellép néhány európai fesztiválon a csapat; ősszel pedig Észak-Amerikában turnéznak, az Amorphis, a Dark Tranquillity és az Omnium Gatherum társaságában! A jövőbeni dátumok és állomások listája itt érhető el.

A Moonspell legutóbbi albuma, a portugál nyelvű '1755' tavaly novemberben jelent meg, szintén a Napalm Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


MOONSPELL - live-klip premier a 'Lisboa Under The Spell' című koncert-kiadványról: 'Herr Spiegelmann'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.