Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: DIRTY MACHINE - 'Seeds'

2018-06-10
A kaliforniai nu-metal banda egy évvel ezelőtt kiadta új stúdiólemezét, aminek 'Seeds' című dalához most videoklip készült, Ron “Thunderwood” Underwood (9Electric) rendezésében:

A Dirty Machine tagjai 2018. május 5-én ellátogattak a dél-kaliforniai Ronald McDonald House Charities (RMHC) gyermek-alapítványhoz, hogy pénzt gyűjtsenek és felhívják a figyelmet a program fontosságára. Itt forgattak videoklipet 'Seeds' című számunkhoz, néhány lelkes gyerek és az ő kedvenc Marvel- / Disney-karaktereik társaságában... Íme a premier:

A los angelesi Dirty Machine azzal a Zombie Shark Records-szal kötött szerződést, amit a színtér egyik neves guruja, Noah “Shark” Robertson (Motograter, ex-The Browning) alapított. A banda új, 'Discord' című nagylemeze 2017. május 26-án jelent meg - lentebb teljes egészében meghallgatható, a www.zombieshark.net oldalon pedig megrendelhető.

A Dirty Machine 2012-ben emelte először az égbe a nu-metal zászlaját. Stílusukra nagy hatással voltak a náfaj nagyjai (Korn, Limp Bizkit, Slipknot, Linkin Park, Nonpoint, Mudvayne, Sevendust, stb.). Az elmúlt években komoly rajongótáborra tettek szert Észak-Amerikában; főként Kansas City területén, köszönhetően többek közt annak, hogy egy helyi rádió, a 98.9 The Rock rendszeresen sugározta dalaikat. 2016-ban már headlinerként léptek fel a Kansas City Rockfest Jägermeister Színpadán. Ezen felül olyan előadókkal állhattak egy színpadon, mint a Ghost, a Sixx: A.M., a Disturbed, a Trivium, a Hellyeah, az Alien Ant Farm, az Otep, a Metalachi és az Orgy.

A Dirty Machine - új albuma megjelenésének apropójából - korábban bemutatott egy promóciós videoklipet, ami a címadó dalhoz készült, Ron Thunderwood (9Electric / Hollywood Undead, Combi Christ, Stitched Up Heart) rendezésében - a premier lentebb elérhető. Később bemutatták a 'Built' című szám klipjét is, ami alább szintén megtekinthető.

A banda - melynek felállását David Leach frontember, Darren Davis gitáros-vokalista, Arnold Quezada gitáros, Nightmare (az ütős), DJ Ecusa és Youngblood basszusgitáros alkotja - nyolc fertőzően fogós nu-metal himnuszt (plusz három bónusz dalt) rögzített új albumára, amit Ben Jovi producelésében vettek fel, a Left Coast Label Stúdióban. A keverést Arnold "Hedge" Quezada és Darren Davis végezte, a Blunoize Stúdióban; a maszterizálást pedig Josh Wickman látta el, a Dreadcore Productions falai között.

Íme a teljes album-premier, valamint a 'Discord' címadó dalának kisfilmje és a 'Built' videója:


Klip-premier: DIRTY MACHINE - 'Seeds'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.