Normál verzió
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: FATE DESTROYED - 'We Fall'

2018-08-01
A Franccesca De Struct front-asszony vezette, los angelesi metalbanda hamarosan kiadja első albumát.

A Fate Destroyed egyedi stílusával igyekszik betörni a nemzetközi metal-színtérre. Zenéjükre a Deftones-tól kezdve, a Trivium-on át, egészen a Nine Inch Nails-ig sok különböző banda hatással volt. Nyers érzelmekkel teli dalszövegeiket Franccesca De Struct erőteljes énekhangján előadva hallhatjuk - emellett pedig "zsigeri" gitár-témák és lüktető szintetizátor-játékok jellemzőek a Fate Destroyed audió-támadására, mellyel a '90-es évekbeli indusztriális rockzene és a modern heavy metal között igyekszenek betölteni a tátongó űrt. A bandát egyébként a Green Jelly, a Matriarchs, a The Dreaming, a KUZA, a 7 Days Away és a Dirty Machine egyes tagjai alkotják.

A Fate Destroyed bemutatkozó EP-je - amit a bandáról neveztek el - Carlton Bost (Orgy, Deadsy, The Dreaming) társ-producelésében került rögzítésra. Hamarosan nyilvánossá válnak a mini-album részletei... de addig is lentebb megtekinthetjük az új single, a 'Break Free' hivatalos klipjét, amit a Society 1 frontembere, Matt Zane rendezett (a single digitálisan megvásárolható a Spotify, a ReverbNation, a Deezer, a Google Play és az Amazon kínálatában.

Franccesca De Struct így nyilatkozott: "A 'Break Free' egy örökké tartó küzdelem himnusza; azé a küzdelmé, amit a jelenlegi és jövőbeni, vágyott önmagunk között zajlik. Azokról a pillanatokról szól ez a dal, amikor tükörbe nézel, és nem ismered fel a rád visszatekintő személyt. A kettősségről, a bezártságról és a menekülésvágyról szól ez a nóta".

A Fate Destroyed őszre egy széles körű lemezbemutató turnét tervez.

Újabban - dalszöveges videó formájában - napvilágot látott a debüt-EP második single-dala, a 'We Fall', aminek kapcsán Franccesca De Struct elmondta: "A 'We Fall' figyelmeztetés azoknak, akiknek minden idejét felemészti a megbánás. Ez a dal arról a helyzetről szól, amikor körbenézünk a hozzánk fűződő, múltbéli embereken, helyeken és döntéseken, és rájövünk, hogy kiába kesergünk a dolgokon, a világ közben tovább forog, és végül lehagy minket...".


Klip-premier: FATE DESTROYED - 'We Fall'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.