Normál verzió

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta harmadik albumát az ENTERPRISE EARTH - itt az új klip, a 'The Failsafe Fallacy'!

2019-04-06
A washingtoni metalbanda az Entertainment One (eOne) és a Good Fight Music kiadókkal kötött lemezszerződést, hogy 2019 áprilisában piacra dobhassa harmadik stúdióalbumát.

Az Enterprise Earth zenekart 2014-ben alapította az ex-Infant Annihilator énekes Dan Watson és az ex-Takeover gitáros BJ Sampson. Az Illuminati és egyéb konspirációs teóriák koncepciói által ihletett banda 2015-ben jelentette meg debütáló EP-jét, 'XXIII' címmel, valamint első nagylemezét, 'Patient Ø' címmel. A 'Patient Ø' album - amin vendégként szerepelt az Oceano frontembere, Adam Warren - a Billboard Heatseekers / Új Előadók listájának 5. helyén debütált. A csapat a tavalyi évben kiadta második nagylemezét, amit 'Embodiment' címmel láttak el. Azóta lebonyolítottak néhány észak-amerikai turnét, többe közt a Chelsea Grin, a Whitechapel és a Winds Of Plague társaságában. 2016-ban részt vettek a Summer Slaughter fesztivál-turnén is.

Most új fejezethez érkezett az Enterprise Earth karrierje: leigazolta őket az Entertainment One (eOne) / Good Fight Music kiadó, hogy 2019-ben kiadhassák harmadik nagylemezüket, melynek producere nem más, mint a neves Jason Suecof (The Black Dahlia Murder, White Chapel, Job For A Cowboy, Carnifex) volt. A banda új nagylemeze a 'Luciferous' címet kapta. Az április 5-én megjelent album kapcsán Dan Watson énekes elmondta: "Zenészekként és civil emberekként is rengeteget fejlődtünk az elmúlt években, és ez megmutatkozik a 'Luciferous' albumon is. Ez az eddigi legerősebb, legkiforrottabb lemezünk; egyfajta újjászületés jelképe... de persze néhány múltbéli elem itt is feltűnik. Nagyon büszkék vagyunk erre a kiadványra - alig várjuk már, hogy a világra szabadíthassuk".

A tracklista:
01. Behold, Malevolence
02. Sleep Is For The Dead
03. He Exists
04. Scars Of The Past
05. Ashamed To Be Human
06. Requiem
07. The Failsafe Fallacy
08. Infernal Suffering
09. Luciferous
10. Nightfallen
11. We Are Immortal
12. There Is No Tomorrow

Az album rendelési infói itt érhetők el. Első ízelítőképpen a banda a 'He Exists' című számot osztotta meg hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Februárban megjelent a 'Sleep Is For The Dead' dal hivatalos klipje; a megjelenés napján pedig a 'The Failsafe Fallacy' videója is:

A banda 2018 őszén lebonyolított egy európai körutat, a Chelsea Grin, az Oceano és a Kublai Khan társaságában. A turné október 4-én a budapesti Dürer Kertet is érintette. Az új album promóciós turnéja 2019. március 12-én indult, az Aethere és a Lorna Shore társaságában. A teljes beosztás itt érhető el.


Kiadta harmadik albumát az ENTERPRISE EARTH - itt az új klip, a 'The Failsafe Fallacy'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.