Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Harmadik albumán dolgozik az ENTERPRISE EARTH - októberben Budapestre is ellátogat a banda

2018-06-13
A washingtoni metalbanda az Entertainment One (eOne) és a Good Fight Music kiadókkal kötött lemezszerződést, hogy idén piacra dobhassa harmadik stúdióalbumát.

Az Enterprise Earth zenekart 2014-ben alapította az ex-Infant Annihilator énekes Dan Watson és az ex-Takeover gitáros BJ Sampson. Az Illuminati és egyéb konspirációs teóriák koncepciói által ihletett banda 2015-ben jelentette meg debütáló EP-jét, 'XXIII' címmel, valamint első nagylemezét, 'Patient Ø' címmel. A 'Patient Ø' album - amin vendégként szerepelt az Oceano frontembere, Adam Warren - a Billboard Heatseekers / Új Előadók listájának 5. helyén debütált. A csapat a tavalyi évben kiadta második nagylemezét, amit 'Embodiment' címmel láttak el. Azóta lebonyolítottak néhány észak-amerikai turnét, többe közt a Chelsea Grin, a Whitechapel és a Winds Of Plague társaságában. 2016-ban részt vettek a Summer Slaughter fesztivál-turnén is.

Most új fejezethez érkezett az Enterprise Earth karrierje: leigazolta őket az Entertainment One (eOne) / Good Fight Music kiadó, hogy még ebben az évben kiadhassák harmadik nagylemezüket, melynek producere nem más, mint a neves Jason Suecof (The Black Dahlia Murder, White Chapel, Job For A Cowboy, Carnifex). Ezzel kapcsolaban hamarosan jönnek a friss hírek...

Az új, egyelőre cím nélküi album várhatóan az ősz végén jelenik meg, de addig még lebonyolít a banda egy európai körutat, a Chelsea Grin, az Oceano és a Kublai Khan társaságában. A turné október 4-én a budapesti Dürer Kertet is érinti.


Harmadik albumán dolgozik az ENTERPRISE EARTH - októberben Budapestre is ellátogat a banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.