Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Anaal Nathrakh és Napalm Death tagok egyesültek a BORN TO MURDER THE WORLD projektben - itt az első dal!

2018-06-15
Nagy-Britannia grindcore-atyja, Shane Embury (a Napalm Death basszusgitárosa) megalapította saját kiadóját, Extrinsic Recordings néven; és bejelentette annak első kiadványát.

Embury ezzel együtt azt is bejelentette, hogy Born To Murder The World néven új bandát alapított. E projekt első lemezét fogja elsőként kiadni az Extrinsic Recordings. A 'The Infinite Mirror of Millennial Narcissism' című lemez augusztus 24-én lát napvilágot, digitális változatban.

Nagy-Britannia két nehézsúlyú grindcore-bajnoka egyesítette erejét a Born To Murder The World zenekarban, aminek ötlete egy átmulatott estén fogant meg. A birminghami székhelyű bandát tehát Shane Embury (Napalm Death, Venomous Concept, Brujeria, Lock Up, stb.) és Mick Kenney (Anaal Nathrakh, Mistress) keltette életre. A két zenész immáron több mint 20 éve ismeri egymást, és kölcsönösen rajonganak egymás kreatív alkotásaiért. Az új projekt létrejöttét így az sem akadályozhatta meg, hogy Kenney jónéhány kilométerrel arrébb, Kaliforniában él. Ahogy elkezdett összeállni a bemutatkozó album, Embury-ék felkérték Duncan Wilkins-t (Drunk / Fukpig, Mistress), hogy karcos énekhangjával lásson el egy pár számot...

A Born To Murder The World zenei tekintetben "Napalm Death és az Anaal Nathrakh brutális egyvelege” - ez nem is meglepő, hiszen Embury és Kenney közösen írja a dalokat; és a felvételek, mixer-munkák is az utóbbi stúdiójában, a Barracks-ban zajlanak.

A 'The Infinite Mirror of Millennial Narcissism' borítója és dallistája így néz ki:

01. When The Heart Is Violated
02. Brutality Alchemist
03. Genesis Misconception
04. The Virus Within Us All
05. As He Creates So He Destroys
06. Penetrate The Descent
07. The Death of Dreams
08. Poisoning Purity
09. Negative Plague
10. Corruption Feeds Deception
11. Tiyanak
12. How Barren Is Life Without Sin

Az Extrinsic Recordings által megjelenő album megrendelhető a lenti lejátszón, aminek révén meghallgatható a 'Brutality Alchemist' című grindcore-himnusz is:


Anaal Nathrakh és Napalm Death tagok egyesültek a BORN TO MURDER THE WORLD projektben - itt az első dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.