Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Hamarosan bemutatják a Sunset Society című horrorfilmet, amiben Lemmy, Tracii Guns és Dizzy Reed szerepel - itt a hivatalos trailer!

2018-06-29
A Cleopatra Entertainment bejelentette a Sunset Society című horrorfilm globális premierjét.

A Phoebe Dollar és Rolfe Kanefsky által rendezett Sunset Society filmben olyan neves zenészek / színészek szerepelnek, mint Dollar; a Motörhead néhai frontembere, Lemmy Kilmister; Steve-O (Jackass); Ron Jeremy; Robert Donovan; az L.A. Guns gitárosa, Tracii Guns; valamint a Guns N' Roses billentyűse, Dizzy Reed. A filmet elsőként a los angelesi Downtown moziban mutatják be, július 6-án, 19:30-kor (fellépő DJ-k és élő bandák kíséretében - erről bővebb infókat itt lehet találni).

A Sunset Society film főszereplője Ace (azaz Lemmy), a fővámpír, aki egy titkos szervezetet vezet Hollywoodban. Itt gyűlnek össze a vérre szomjas zenészek, akik között megbújik néhány lázadó ember is, akik bojkottálni akarják a vámpírok találkozóját. Egyik ilyen kísérletüket követően Ace segítségül hívja Frankie-t (Jeremy), Sophiát (Dollar) és Mr. Cross-t (Donavan), hogy akadályozzák meg a besúgókat. Innentől fogva elszabadulnak az indulatok és a szenvedélyek; mindenki veszélyben van, miután az emberi testeket megszállták a vérre éhezők.

Íme a film hivatalos előzetese:

A Sunset Society filmzene albumát szintén a Cleopatra Records gondozza. A lemezen olyan előadók egyes dalai hallhatók, mint Lemmy (Motörhead), Stephen Pearcy (Ratt), Jurgen Engler (Die Krupps), Jyrki 69 (69 Eyes), Thor és az Electric Hellfire Club.

A soundtrack CD megjelenik a film Blu-ray / DVD verziójának részeként, de önmagában is megvásárolható lesz, digitális formában, valamint bakelit LP-n (auguszt 17.-től). A Sunset Society szintén elérhető lesz önálló VOD / DVD / Blu-ray formátumban (július 24.-től).


Hamarosan bemutatják a Sunset Society című horrorfilmet, amiben Lemmy, Tracii Guns és Dizzy Reed szerepel - itt a hivatalos trailer!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.