Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új videoklipjét a SLASH FEAT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS zenekar: 'Call Of The Wild'

2019-02-15
Slash és bandája szeptember 21-én adta ki új stúdióalbumát, amihez most friss videoklipet mutattak be.

A Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators együttes - aminek felállását az énekes és a gitáros mellett Brent Fitz dobos, Todd Kerns basszer-vokalista és Frank Sidoris gitáros-vokalista alkotja - új nagylemeze a 'Living the Dream' címet kapta. Az új albumot - amit a gitáros saját kiadója, a Snakepit Records gondoz (a Roadrunner Records-szal együttműködve) - ezúttal is az a Michael "Elvis" Baskette producelte, aki dolgozott már az Alter Bridge-dzsel, az Incubus-szal és a Falling In Reverse-szel is.

Slash korábban elmondta: "Izgatott vagyok az új anyag okán, amit a következő lemezre összehoztunk. Elég fasza nóták kerültek fel rá, és nagyszerű live-feelinggel rendelkezik az egész. Myles-szal, Brent-tel és Todd-dal nagyjából 8 éve dolgozom együtt. Egy fantasztikus kaland ez az egész, és az évek során minden tekintetben sokat fejlődtünk is. Miután Frank a World On Fire turné után csatlakozott hozzánk, egy még magasabb kreativitásbeli szintet értünk el - és ez egyértelműen érezhető az új albumon".

A 'Living the Dream' borítója - amit Ron English tervezett - így néz ki:

A tracklista:
01. The Call Of The Wild
02. Serve You Right
03. My Antidote
04. Mind Your Manners
05. Lost Inside The Girl
06. Read Between The Lines
07. Slow Grind
08. The One You Loved Is Gone
09. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard Of Broken Hearts

A 'Living the Dream' első single-dala, a 'Driving Rain' itt megvásárolható digitális formában, lentebb pedig elérhető animált "live-action" videoklip formájában. Az albumot közvetlenül Slash honlapjáról lehet megrendelni, a lenti képen látható változatokban, extrákkal kibővítve.

Slash így nyilatkozott a 'Driving Rain' kapcsán: "Ez egy olyan riff, aminek első előadására konkrétan emlékszem: akkor találtam ki, amikor New Hampshire-ben léptünk fel, a World on Fire tturné keretében. Egy fasza kis gitár-témáról van szó, aminek megszületésétől kezdve egészen könnyű volt felépíteni rá egy teljes számot - a koncertek között... Persze ez nagyban köszönhetően annak is, hogy Myles egy nagyszerű dallamot írt rá".
Kennedy hozzátette: "Ez a riff engem a régi Aerosmith-re emlékeztet. Van benne egy kis funkos ritmus, ami még izgalmasabbá teszi. A dal szövegét tekintve egy olyan emberről van benne szó, aki folyamatosan utazik, mert ez a munkája - lehet ő egy zenész, vagy éppen egy utazó ügynök is. Ami még érdekesebbé teszi a történetet, az az, hogy ennek a fickónak van egy függő barátnője / felesége, aki folyamatosan összeesik, rosszul van... ezért végül sikerül rábírnia a férfit, hogy menjen hozzá haza. Mivel képtelen lemondani a szerről, a férfinak a végén rohannia kell, hogy megmentse az életét".

Alább meghallgatható a 'My Antidote', a 'Mind Your Manners' és a 'The Great Pretender' című szám is:

A 'Mind Your Manners' november folyamán megjelent hivatalos videoklip formájában is. A kisfilmet a hollywoodi Palladium-ban forgatták, a banda október 16.-i koncertje alkalmával.

A 'Call Of The Wild' szöveges klipjét februárban mutatták be:

A Slash-banda aktuális világkörüli lemezbemutató turnéjának első felvonását szeptember 13.-i kezdettel rendezték meg Észak-Amerikában. Az európai körút 2019. február 7-én indult, a németországi Offenbach-ban. A turné-dátumok és -állomások listája itt érhető el.

A Slash-banda legutóbbi stúdióalbuma, a 'World on Fire' 2014. szeptember 15-én jelent meg. Tetézvén a gitáros folyamatos sikereit, az album az első hét után a Billboard toplistájának első 10 helyezettje között végzett; maga a címadó single-dal pedig egyenesen aranyérmes lett az amerikai 'Rock-rádió' toplistán. A Myles Kennedy & The Conspirators formációval közösen rögzített 'World on Fire' összesen 17 számot tartalmaz - köztük egy instrumentális dalt.


Bemutatta új videoklipjét a SLASH FEAT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS zenekar: 'Call Of The Wild'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.