Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Pénteken megjelenik a STRIKER 6. albuma, a 'Play to Win' - itt a teljes stream!

2018-10-24
A kanadai metalbanda egészében bemutatta új nagylemezét.

Az október 26-án, a független Record Breaking Records kiadó jóvoltából megjelenő 'Play to Win' album kapcsán Tim Brown gitáros így nyilatkozott: "A 'Play to Win' jóval grandizóusabb és kiválóbb bárminél, amit eddig műveltünk. Ez a hatodik albumunk; így ideje volt már kitalálnunk néhány új trükköt, melyet a folyamatos turnézás alatt sajátítottunk el, néhány zseniális társ-előadó segítségével. Az új album összeállítása óriási élmény volt. Az alapoktól építettünk fel mindent, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobbat tudjatok bulizni ezekre a dalokra!".

A "New Wave of Traditional Heavy Metal" műfaj pionírjai 10 ökölrázós himnuszt akottak meg az új albumra, aminek keverését és maszterizálását Hendrik Udd (Firewind, Powerwolf, Hammerfall, Delain) végezte el. Íme a borító és a tracklista:

01. Heart Of Lies
02. Position Of Power
03. Head Of Power
04. On The Run
05. The Front
06. Play To Win
07. Standing Alone
08. Summoner
09. Heavy Is The Heart
10. Hands Of Time

A 'Play to Win' album stúdiós munkálatainak költségeit a rajongók révén finanszírozza a Striker. A támogatással és az előrendelési opciókkal kapcsatban a banda hivatalos honlapján olvashatók bővebb infók.

Íme az első új single-dal, a 'Heart Of Lies' szöveges klipje:

Újabban megjelent a 'Head First' dal hivatalos klipje is:

Egy nappal a megjelenés előtt közzétették a teljes album-streamet:

 

A Striker az Unleash The Archers és a Helion Prime társágában rendezte meg első lemezbemutató turnéját, szeptember 9. és október 14. között.

Az európai lemezbemutató turnét a Skull Fist társaságában bonyolítják le, november folyamán.

Striker saját magáról nevezte el legutóbbi, ötödik nagylemezét, ami egy évvel ezelőtt jelent meg. A 2017-es 'Striker' album megjelenése után a banda többször is körbejárta Európát és Észak-Amerikát; méghozzá olyan veterán zenekarok társaságában, mint a Sonata Arctica, a Dark Tranquility és a Warbringer. Továbbá olyan fesztiválokon álltak színpadra, mint a 70000 Tons of Metal és a Bang Your Head (egy évtizedes fennállásuk során több mint 1000 koncertet adott a banda). 2016 júniusában, az Edmonton Music Awards díjátadón a Striker 'Too Late' című single-dalát választották az 'Év legjobb metal-dalának', a banda azév októberében egy újabb díjjal gazdagodhatott; ugyanis elnyerték a 2016-os Nyugat-Kanadai Zenei Díjátadó 'Legjobb metal / hard rock előadójának" járó elismerést is.

A Striker-t továbbra is Dan Clearly énekes, Chris Segger szólógitáros, Tim Brown ritmusgitáros, William "Wild Bill" Wallace basszer és Adam Brown dobos alkotja. A banda jövőbeni turnéjának dátumai és állomásai itt olvashatók.


Pénteken megjelenik a STRIKER 6. albuma, a 'Play to Win' - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.