Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

STONE SOUR - deluxe változatban is megjelent a 'Hydrograd' album; itt egy új Soundgarden-feldolgozás!

2018-09-01
A Corey Taylor vezette Stone Sour - extrákkal és bónuszokkal kiegészítve - újra piacra dobta 2017-es, 'Hydrograd' című nagylemezét.

A Stone Sour 2017. június 30-án - a Roadrunner jóvoltából - adta ki aktuális, 'Hydrograd' című stúdióalbumát, amiről részletesen itt számoltunk be. Egy évvel később a lemez speciális "Deluxe Edition" formában is napivágot látott, rajta bónuszként néhány feldolgozással, B-oldalas dallal és koncertfelvétellel. Ez a verzió megrendelhető közvetlenül a stonesour.com oldalon.

Az újrakiadás egyik érdekessége a 'Burn One Turn One' című, korábban kiadatlan, B-oldalas dal, ami lentebb elérhető szöveges videó formájában (valamint megvásárolható digitális single-ként és ingyenesen azonnal letölthető az album rendelése esetén).

A dupla lemezes 'Hydrograd Deluxe Edition' albumra összesen 13 eddig kiadatlan dal / felvétel került fel - köztük a 'Song #3' című, toplistás aranyérmes single akusztikus változata, valamint néhány klasszikus sláger feldolgozása (Rage Against The Machine, Soundgarden, Van Halen). A 'Hydrograd Deluxe Edition' hivatalosan augusztus 31-én jelent meg. Íme a lemezborító és a teljes tartalom:

CD1
"YSIF"
"Taipei Person/Allah Tea"
"Knievel Has Landed"
"Hydrograd"
"Song #3"
"Fabuless"
"The Witness Trees"
"Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)"
"Thank God It’s Over"
"St. Marie"
"Mercy"
"Whiplash Pants"
"Friday Knights"
"Somebody Stole My Eyes"
"When The Fever Broke"

CD2
"Burn One Turn One"
"Bootleg Ginger"
"Live Like You’re On Fire"
"Subversive"
"Unchained"
"Bombtrack"
"Outshined" (Live at Sphere)
"Song # 3" (Acoustic)
"Mercy" (Acoustic)
"Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)" (Acoustic)
"The Witness Trees" (Acoustic)
"Mercy" (Live at Sphere)
"Fabuless" (Live at Sphere)

A 'Knievel Has Landed' című számhoz és a 'Mercy' akusztikus felvételéhez továbbá friss videoklipek készültek. Íme a premierek:

Alább meghallgatható az 'Outshined' című Soundgarden-feldolgozás és a Rage Against The Machine 'Bombtrack' dalának cover-je, az akusztikus 'The Witness Trees' és a 'Subversive' dal is:

A Stone Sour legutóbb (november 15. és december 15. között) a The Pretty Reckless társaságában bonyolított le egy 21 állomásból álló európai turnét. A banda az idei évet egy újabb észak-amerikai turnéval kezdte (a Halestorm társaságában). Ezután - három koncert erejéig - a csapat ellátogatott az Egyesült Királyságba, valamint körbejárta Európát is. A 2018-as turné keretében a banda Budapestre is eljött: június 25-én a Barba Negra szabadtéri színpadán adtak koncertet. Az aktuális és jövőbeni turné-dátumok és -állomások listája itt érhető el.

Corey Taylor frontember korábban így nyilatkozott az immáron lezajlott brit turné kapcsán: "Izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk az Egyesült Királyságba, immáron második alkalommal, a 'Hydrograd' promóciójával. E három koncerten kívül 2018-ban már nem jár többször arra a Stone Sour; szóval hatalmas bulikra kell számítani. Örülünk annak is, hogy júniusban két olyan városban is felléphetünk, ahová decemberben nem jutottunk el. A Stone Sour egyébként folyamatosan építi a jövőjét; szóval egyéb nagy dolgokra is készülhettek!".

Ősszel a banda Ozzy Osbourne No More Tours 2 turnéjának különleges vendégeként járja be Észak-Amerikát. Ez a körút augusztus végétől egészen október közepéig tart.


STONE SOUR - deluxe változatban is megjelent a 'Hydrograd' album; itt egy új Soundgarden-feldolgozás!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.