Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TO WHOM IT MAY - hamarosan megjelenik a 'The Great Filter' album; itt az új videoklip!

2018-07-13
A To Whom It May (TWIM) nevezetű hard rock / metal-trió a Candlebox frontember Kevin Martin kiadójával, a G4L Records-szal kötött lemezszerződést.

A banda új albuma, a 'The Great Filter' július 20-án jelenik meg. A lemezen többek közt helyet kap a 'Calculate' című single, ami július 13-án látott napvilágot - lentebb elérhető hiatalos videoklip formájában.

A banda frontembere / dalszerzője, Jonathan Jourdan "ritmusos és dallamos, egymástól függő és egymáson alapuló ötletek összességének" nevezte a 'The Great Filter' albumot, hozzátéve, hogy "kaotikus és lágy pillanatok elegye hozza balanszba az új dalokat". Ez a sokszínűség alapvetően is jellemzi a TWIM munkásságát, lévén a banda mindig is a prog, a metal és a "korhatár nélküli rock 'n' roll" stílusok ötvözetét prezentálta. A trió felállását Dexas Villarreal dobos és Robb Mars basszusgitáros teszi teljessé - ez a ritmus-szekció pedig "kiváló groove-ot biztosít Jourdan jellegzetes gitár-riffjeihez. Nem véletlenül lett a többszörös platinalemezes előadó, Kevin Martin az egyik legnagyobb TWIM-fan!

"Ahogy meghallottam a To Whom It May zenéjét, az első pillanattól fogva tudtam, hogy nekem ezekkel a srácokkal valamilyen minőségben együtt kell dolgoznom" - nyilatkozta Martin. "Van valami kézzel nem fogható egyediség abban, amit ez a banda művel; aminek révén szinte megállás nélkül őket hallgatnám. Hatalmas és örömmel teli kihívás számomra, hogy felfedezhetem, vajon ki vagy mi öszönözte ezeket a zenészeket arra, hogy ilyen fantasztikus muzsikát gyártsanak!".

A Dean DiChosa (Candiria, Family Force 5) által producelt 'The Great Filter' koncepciója azon a hiptézisen alapszik, ami megválaszolja a kérdét, vajon az emberi lények miért nem teremtettek még kapcsolatot a földönkívüliekkel. E feltételezés szerint a jövőben eljön majd egy olyan mértékű evolúciós ugrás, amelynek semmilyen faj nem fog tudni ellenállni. Az embereknek két lehetséges választása marad: átlépnek a "Szűrőn", és a szerencsésebbek megmenekülnek; avagy célba veszi a "Nagy Szűrőt" ("The Great Filter"), és bátran menetelnek a kihalás felé...

"Ez az albumcím sok tekintetben aktuális. Számunkra például ez a lemez jelenti a "Nagy Szűrőt"" - mondta Jourdan. "Egy ilyen pontot szinte minden ember elér egyszer az életben. Ez az a pont, amikor szembe kell nézned az elkerülhetetlen bukással. Abban a pillanatban el kell döntened, hogy megadod magad, vagy megpróbálod elhinni, hogy lehetséges a túlélés...".

A 'The Great Filter' dallistája így néz ki:

01. Bypass
02. Calculated
03. Quick
04. Descend
05. Weight Of The Stone
06. The Signal Fire
07. Firescape
08. Sick Day
09. Ghost
10. Take What I Can

Íme a hivatalos album-előzetes és az első single-dal, a 'Calculate':

Bővebb infók a bandáról és az aktuális turnékról: www.towhomitmay.net


TO WHOM IT MAY - hamarosan megjelenik a 'The Great Filter' album; itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.