Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KORE ROZZIK - elkészült a debütáló album, a 'Vengeance Overdrive'

2018-06-26
A Cleopatra Records szerződést kötött a new yorki metalista anti-hőssel, Kore Rozzik-kal és bandájával, ami július 20-án adja ki debütáló lemezét.

A "New York City fattyaként" számontartott Kore Rozzik-ról elnevezett együttes az utóbbi időben nagyszabású turnékon vett részt - ezek során olyan legendás előadók előtt léptek színpadra, mint John 5, a Disturbed, Rob Zombie, a Buckcherry, az L.A. Guns és Steven Tyler.

A banda most bejelentette, hogy 2018. július 20-án kiadja debütáló, 'Vengeance Overdrive' című, koncepcionális nagylemezét, ami Kore - azaz egy "notórius, lecsúszott művész" történetét mutatja be, akit "száműztek NYC zenei színteréről; később azonban titokban visszakúszott oda, hogy elhallgattassa a kétkedőket, és felverekedje magát a zenei tápláléklánc csúcsára.

A John Carpenter munkássága, Alice Cooper és a Disturbed zenekar által inspirált Rozzik egy eklektikus albumot tett le az asztalra, tökéletesen időzítve az Államokat jelenleg uraló "teátrális rock / metal" műfaj színterét erősítésére (pl. Ghost, Avatar, stb.).

A zenekar debütáló albuma immáron előrendelhető minden ismert online zeneszolgáltató kínálatában. A hivatalos megjelenés: július 20.

A tracklista:
01. Come Take A Ride
02. Vengeance Overdrive
03. Found You Online
04. Mistress
05. Unidentified Caller
06. Bitter Rat
07. Can't Stop, Won't Stop
08. Now You'll Pay
09. Spellbound
10. Backstage At Gramercy
11. Dirty Little Secret
12. Guilty As Charged

A Kore Rozzik július közepén indul észak-amerikai turnéra, az Otep kíséretében. Az előadóról, a turnéról és az albumról bővebb infók a www.korerozzik.com oldalon találhatók.


KORE ROZZIK - elkészült a debütáló album, a 'Vengeance Overdrive'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.