Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BAD MOON BORN - itt az ausztrál rockbanda új single-dala / videoklipje, az 'Alive?'!

2018-06-26
A Bad Moon Born egy vadonatúj single-dallal tért vissza a színre.

A banda 2018 októberében új EP-t ad ki, amit a híres los angelesi Eldorado Stúdióban rögzítettek, a motorbalesetben áprilisban elhunyt Kato Khandwala (The Pretty Reckless, Pop Evil, My Chemical Romance, Paramore) producelésében. A hangmérnök a szintén legendás Phil English (The Pretty Reckless) volt; a maszter pedig az NYC-beli Sterling Sound Stúdió és Ted Jensen (The Eagles, Billy Joel, Green Day, Nora Jones) nevéhez fűződik.

Kato Khandwala fontos szerepet töltött be a Bad Moon Born zenekar életében - nem csak producerként, de a tagok mentoraként, és az egyik legnagyobb támogatójaként is nagyban hozzájárult a sikerekhez. Emellett az ő nevéhez fűződik a rock műfaj néhány legkelendőbb album (olyan előadóktól, mint a Blondie, a Paramore, a My Chemical Romance, a Papa Roach és a The Pretty Reckless).

A Bad Moon Born most bemutatta az ősszel megjelenő EP első single-dalát, az 'Alive?'-ot, ami egy "szimfónikus gitárszólókkal, karcos vokálokkal és fertőző dallamokkal felszerelt, érzelmes rock-himnusz".

Ez a dal azt mutatja be, a média, a vallás és az ipar miképpen eteti az embereket hazugságokkal, félelemmel és a szisztematikus hitrendszerek létjogosultságával, annak érdekében, hogy irányíthassák őket a saját akaratuk szerint. Vajon mi valóban "élünk"?..." - közölte a banda az új single kapcsán, ami megvásárolható digitális formában (iTunes, Google Play, Spotify).


BAD MOON BORN - itt az ausztrál rockbanda új single-dala / videoklipje, az 'Alive?'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.