Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KAOTEON - At The Gates és Obscura tagokkal stúdiózik a libanoni extrém metal banda

2018-06-27
A Kaoteon alighogy kiadta legújabb, Damnatio Memoriae' című albumát, máris nekilátott a következő zenei kalandnak.

Az eredetileg Bejrút városából származó blackened death metal banda tehát ismét stúdióba vonult; méghozzá egy jólismer dobos, Adrian Erlandsson (At The Gates, The Haunted), és egy szintén neves basszer, Linus Klausenitzer (Obscura) közreműködésében.

A stúdiózás rögtön azután vette kezdetét, hogy a banda elnyerte a 2018-as Metal Hammer Golden Gods 'Global Metal' kategóriájának aranyérmét.

Immáron hét új dalt fel is vettek a következő lemezre. A gitáros / frontember Anthony Kaoteon az alábbi hírekkel szolgált: “Igyekeztem új területeket felfedezni ezzel az új lemezzel; és ehhez a legendás dobos, Adrian Erlandsson nagyban hozzájárult. Nem is beszélve arról, hogy Linus Klausenitzer basszus-művészete egyaránt újabb szintre emelte a Kaoteon hangzását”.

A banda énekese, Wolflust hozzátette: “Egy kicsit pihentünk, újratöltődtünk, és felélesztettük a fekete szívű szörnyeteget... ami ezúttal újabb dimenziókba repít mindenkit, köszönhetően örökös kedvenc dobosomnak, Adrian Erlandsson-nak!”.

Adrian - aki olyan bandákkal rögzítette klasszikusabbnál klasszikusabb albumokat, mint az At The Gates, a Cradle Of Filth, a Paradise Lost és a The Haunted - így szólt: “Nagyon izgatott vagyok, hogy ilyen giylkos nótákon dolgozhatok, egy ilyen kiváló zenekarral, mint a Kaoteon!”.

Hamarosan jönnek a friss hírek a 2019 elején megjelenő album kapcsán...

A Kaoteon aktuális albuma, a 'Damnatio Memoriae' - amin Linus Klausenitzer mellett Fredrik Widigs (Marduk) dobos is szerephez jutott - 2018. február 23-án jelent meg. Erről részletesen itt számoltunk be. A lemez itt meghallgatható teljes egészében:


KAOTEON - At The Gates és Obscura tagokkal stúdiózik a libanoni extrém metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.