Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta utolsó videoklipjét a DIABLO BLVD zenekar

2018-11-20
A belga groove-rockerek négy kiadott stúdióalbum, több sikeres turné és fesztivál-fellépés után - idén nyáron - bejelentették feloszlásukat.

A Diablo Blvd karrierjét számos jeles esemény övezte - Európát több alkalommal is körbeturnézták; többek közt olyan neves előadókkal állhattak egy színpadon, mint a Machine Head, az Epica és a Life Of Agony. Most azonban sajnálatos módon elérte a zenekart a vég...

"Kezdenénk a közleményt azzal, hogy bejelentjük első headliner bulinkat, amit a legendás Ancienne Belgique színpadán rendezünk meg - ez 2018. december 10-én lesz esedékes. Valamilyen oknál kifolyólag eddig még sosem játszottunk az AB-ben; így mondanunk sem kell, milyen izgatottak vagyunk, hogy végre bevehetjük Belgium egyik legcsodásabb épületét. Kétség nem fér hozzá, ez egy felejthetetlen éjszaka lesz - főleg úgy, hogy ez lesz a legeslegutolsó koncertünk. Igen, jól olvassátok: a DB feloszlik..." - közölte június végén a zenekar. 

"Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokakat meglepetésként ér. Még nekünk is eléggé valótlan érzés, hogy le kell zárnunk életünk egy fontos fejezetét. Az elmúlt 13 évben sok minden jött és ment, de mi mindig is a magunk útját jártuk. Továbbra sincs semmi negatív érzés; csakis szeretet. Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a folyamatos támogatást! Szeretettel meghívunk benneteket az Ancienne Belgique-be, december 10.-re, hogy közösen húzzuk le a függönyt. A jegyértékesítés június 29-én indult, az abconcerts.be oldalon. Természetesen a már leszervezett nyári koncertek nem maradnak el: alig várjuk, hogy folytathassuk fesztivál-körutunkat, mivel szeretnénk kiélvezni a turnézás minden egyes maradék pillanatát. Valahol még találkozunk! Üdvözlettel: Alex, Andries, Kris, Tim & Jan".

A Diablo Blvd stílszerűen 'The Song Is Over' című számát filmesítette meg, mintegy elbúcsúzásképpen a rajongóktól, akik nem tudnak ott lenni az utolsó koncerten. Íme a banda legutolsó videoklipje:

A Diablo Blvd utolsó stúdiólemezét - aminek hanganyagát a legendás Jay Ruston keverte véglegesre - a Nuclear Blast adta ki 'Zero Hour' címmel, 2017. szeptember 22-én - erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta utolsó videoklipjét a DIABLO BLVD zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.