Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: A BREACH OF SILENCE - 'Shameless'

2018-07-01
Az ausztrál A Breach Of Silence együttes egy évvel ezelőtt adta ki aktuális, 'Secrets' című albumát, aminek 'Shameless' című The Weeknd-feldolgozásához most videoklip készült, Matt Donaldson rendezésében.

Ez a banda negyedik videoklipje az új nagylemezről. A 'Shameless-hez annak okán forgattak videoklipet, hogy a feldolgozást több mint 150 ezren hallgatták meg / töltötték le a Spotify-on.

A banda basszusgitárosa, Blair Layt így szólt: “Szinte mindannyian követjük a The Weeknd munkásságát - nagy rajongói vagyunk a srác zenéjének. Egy olyan dalhoz szerettünk volna videoklipet forgatni, ami eltér a megszokottól, és a 'Secrets' albumon belül is egyedülálló hangzással rendelkezik - ez pedig nem is lehetett más, mint a 'Shameless' feldolgozása. Eredetileg is azon voltunk, hogy még energikusabbá tegyük ezt a számot - azt akartuk, hogy a heavy rock / metal fanok is bele tudják élni magukat... szerintem ez sikerült is!”.

Az In Flames, az At The Gates, a Soilwork és az Opeth köreiből ismert Fredrik Nordstörm mellett egy másik neves hangmérnök, Henrik Udd (Bring Me The Horizon, In Flames, Arch Enemy, stb.) is besegített az A Breach Of Silence új albumának munkálataiba.

Rhys Flannery énekes így nyilatkozott: "Nagyon büszkék vagyunk arra, amit itt összehoztunk. Teljesen más lett ez az album, mint az előző lemezünk, a 'The Darkest Road'. Blair és én rengeteg vokál-témát dobtunk be a közösbe, így főként olyan dalok születtek, amiket az emberek simán velünk tudnak énekelni. Persze ennek ellenére most is pokolian kemény nótákat írtunk - a különbség annyi, hogy ez most egy sokkal változatosabb album a korábbiakhoz képest".

Az A Breach Of Silence harmadik nagylemeze tehát 'Secrets' címmel jelent meg, 2017. február 24-én, világszerte az Eclipse Records jóvoltából. Az album megrendelhető többek közt az iTunes-on és az Amazon-on is.

A tracklista:
01. Falling Away
02. Ride Or Die
03. Undefeated
04. Secrets
05. Nightcrawler
06. Fair Weather Friends
07. Buzz Killington
08. The Revelator
09. A Better Place
10. Broken
11. Shameless (The Weeknd feldolgozás)
12. Dethroned
13. Sugar And Spice

A banda előző, 2014-es 'The Darkest Road' albuma az iTunes metal-listájának 1. helyén debütált Ausztráliában, de felkerült az ARIA top 20-as listájára is. Emellett számos zenei blog és online magazin besorolta '2014 legjobbjai' közé az albumot.

"Utolsó lemezünkön is remek munkát végeztünk; így meglehetősen magasra ugrott a mérce. Nyilvánvaló volt, hogy újabb lemezünkkel le kellett köröznünk az elődjét. Rajongóink támogatása természetesen nagyon sokat segített nekünk, a dalszerzéshez szükséges inspiráció tekintetében. Cserébe olyasvalamit kell adnunk nekik, ami belopja magát a szívükbe és a lelkükbe - nem csak a fülükbe. Szerintem az új albummal ezt sikerült is véghez vinnünk".


Klip-premier: A BREACH OF SILENCE - 'Shameless'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.