Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INTO ETERNITY - október végén jelenik meg a 'The Sirens' album; itt az új dal!

2018-10-19
10 év telt el azóta, hogy a kanadai prog-metal kiadta legutóbbi, 'The Incurable Tragedy' című albumát, amin még a későbbi Iced Earth-vokalista, Stu Block énekelt. Most bejelentették régóta várt, új nagylemezüket!

Egy évtized elteltével új éra veszi kezdetét az Into Eternity zenekar pályafutásában: vadonatúj, 'The Sirens' című albumuk 2018. október 26-án lát napvilágot, az M-Theory Audio kiadó jóvoltából. A banda visszatérő albumát az eredeti gitáros / dalszerző, Tim Roth komponálta. Mellette egy szinte teljes egészében megújult felállás mutatkozik be a csapatban: a mikrofon mögött Amanda Keirnan (The Order Of Chaos), gitárokon Matt Cuthberston (Untimely Demise), basszusgitáron Troy Bleich (Planet Eater), dobokon pedig Bryan James Newsbury (Culled, Death Toll Rising) játéka hallható.

A 'The Sirens' ettől függetlenül természetesen magán viseli az összes tipikus Into Eternity-védjegyet - kezdve a tradícionális metal-elemektől, át a komplex, technikás megoldásokon, egészen a metal műfaj legextrémebb stílusjegyeig. A banda hatodik nagylemezének producere, hangmérnöke és mixere Justin Bender (valamint a zenekar tagjai) volt. A munkálatok a Touchwood Stúdióban zajlottak.

Az új albumon vendégként szerepel a banda korábbi énekese, Stu Block (aki jelenleg az Iced Earth tagja), Cam Dixon (ex-Annihilator) és Glen Drover (ex-Megadeth).

A 'The Sirens' első két single-dala a 'Sandstorm' és a 'Fringes Of Psychosis'. A lentebb meghallgatható dalban vendégként nem más szólózik, mint az ex-Megadeth gitáros Glen Drover; vokálon pedig Chuck Labossiere (Psychotic Gardening, Eyam, Votov) segít be. A banda következőket fűzte az új dalhoz: "A ‘Fringes Of Psychosis’ az első nyilvános dal régóta várt új lemezünkről, a 'The Sirens'-ről. Ez a szám az egyén elméjének torzulását mutatja be, az élet véget nem érő küzdelmein keresztül. Zenei tekintetben ebben a dalban felfedezhetőek a korai Into Eternity klasszikus zenei elemei - mindez újjáéledt formában; Amanda Kiernan elsöprő hangja, Tim Roth és Matt Cuthbertson bombasztikus shred-játéka, Troy Bleich tűpontos basszus-témái és Bryan Newbury intenzív ütemei kíséretében. Nem mellesleg vendégként szerepel e dalban a legendás Glen Drover (Megadeth, Testement) és a démoni hörgésekkel operáló haverunk, Chuck Labossiere (Eyam, Votov)".

A 'The Sirens' előrendelési infóit a Bandcamp-en lehet megtalálni. Íme az új lemez borítója (amit Mattius Noren [Evergrey, Epica, Kamelot] készített) és dallistája:

01. The Sirens
02. Fringes Of Psychosis
03. Sandstorm
04. This Frozen Hell
05. Nowhere Near
06. Devoured By Sarcopenia
07. Fukushima
08. Scattering Of The Ashes Pt. 2

Az Into Eternity teljes egészében előadta az új albumot, az idei Loud As Hell fesztivál keretében (augusztus 5-én, a kanadai Drumheller városában). Hamarosan bejelentik a teljes lemezbemutató turnét is...


INTO ETERNITY - október végén jelenik meg a 'The Sirens' album; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.