Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A Chimaira énekese vendégeskedik a CAPITAL ENEMY új dalában

2018-07-03
A Capital Enemy 'Knowledge of the Wicked' címmel adja ki debütáló albumát, augusztus 24-én, a 10-54 Records jóvoltából.

A 'Knowledge of the Wicked' a Melbourne-i metal / hardcore csapat, a Capital Enemy bemutatkozó nagylemeze. A banda 2016 márciusában már kiadott egy EP-t; de azóta történt néhyá felállásbeli változás: az eredeti gitáros, Jason (Crowned Kings) letette hangszerét, és inkább mikrofont ragadott, miután kilépett a csapatból az eredeti énekes, Bones (Southpaw). A gitáros-posztot Will vette át; így ismét teljes a zenekar.

A 2014-ben alakult Capital Enemy célja nem más, mint erőteljes, energikus zenét kreálni, az elnyomottak, az elfeledettek és a kirekesztettek hangján. A thrash, a hardcore, a metalcore és a groove metal műfajok elemeit ötvöző banda tagjai külön-külön és együtt is meglehetősen komoly tapasztalattal rendelkeznek az ausztrál metalzenei színtéren.

A 10 számos 'Knowledge of the Wicked' album munkálatai 2017 novemberében indultak, Beau Mckee és Kris Samos hangmérnökök társaságában (Beau Mckee Recordings Stúdió). Az albumon vendégként szerepel Mark Hunter, a clevelandi Chimaira együttes frontembere; valamint Makka a Crowned Kings-ből és Josh Collard az Earth Caller-ből.

"A Capital Enemy kétségkívül egyedit alkotott - kár lenne kihagyni ezt a lemezt!!!"

Lentebb megtekinthető a 'Graves Of The Grey' című szám hivatalos videoklipje; valamint a Mark Hunterrel közös 'Deathchitect' dal szöveges videója.

Az album előrendelési infói itt érhetők el.


A Chimaira énekese vendégeskedik a CAPITAL ENEMY új dalában
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.