Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KRISIUN - közzétették a 'Scourge of the Enthroned' album harmadik hivatalos videoklipjét: 'A Thousand Graves'

2018-09-03
A brazil death metalista Krisiun zenekar szeptember 7-én adja ki új albumát, a Century Media Records jóvoltából.

A "38 perces déli death metal-vihar" felvételei Andy Classen producer társaságában zajlottak, a német Stage One Stúdióban (Belphegor, Legion Of The Damned) - vele dolgozott a banda a 'Conquerors of Armageddon', a 'Southern Storm' és a 'The Great Execution' albumokon is. Az új lemez borítóját a szintén neves Eliran Kantor (Testament, Hate Eternal, Incantation) készítette.

A banda közleménye így szól: “Büszkén mutatjuk be új lemezünk borítóját. A sumár mítológiai témákon alapuló kép három ősi istent ábrázol, amint elindítják a teremtés folyamatát. Ezt a fantasztikus művet a tehetséges Eliran Kantor készítette. Az új dalok hangzása meglehetősen organikus - nagyban eltér a mai túlszerkesztett / agyon-digitalizált lemezek megszólalásától. Alapvetően gyorsabb és brutálisabb számok kerültek fel erre az anyagra, mint a korábbiakra. Színtiszta, könyörtelen death metal az arcodba!”.

A tracklista:
01. Scourge Of The Enthroned
02. Demonic III
03. Devouring Faith
04. Slay The Prophet
05. A Thousand Graves
06. Electricide
07. Abysmal Misery (Foretold Destiny)
08. Whirlwind Of Immortality

A 'Scourge of the Enthroned' szeptember 7-én megjelenik CD-n, LP+CD pakkban, digitális változatban. Az első single-dal július 20-án, pénteken debütált: a 'Demonic III' szöveges klipjét Miles Skarin (www.crystalspotlight.com) rendezte. Újonnan megjelent a 'Devouring Faith' című szám hivatalos videója, ami "épp olyan brutális, mint a dal maga". Ezt a kisfilmet Cléver Cardoso rendezte. Szeptember elején bemutatták az 'A Thousand Graves' dal ksifilmjét - lentebb ez is megtekinthető.

Az Alex Camargo énekes-basszer, Moyses Kolesne gitáros és Max Kolesne dobos alkotta Krisiun ősszel bonyolítja le európai lemezbemutató turnéját, melynek első állomását (a hivatalos bemutató bulit) a megjelenés napján, szeptember 7-én rendezik meg, a németországi Essen-ben, a Sulphur Aeon zenekar társaságában. Egy nappal később a a svácji Hüttikonban, a Meh Suff fesztiválon lép fel a "démoni hármas". Hamarosan bejelentik a teljes európai turnét...

A Krisiun legutóbbi stúdióalbuma, a 'Forged in Fury' 2015-ben jelent meg.


KRISIUN - közzétették a 'Scourge of the Enthroned' album harmadik hivatalos videoklipjét: 'A Thousand Graves'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.