Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ULTRA-VIOLENCE - szöveges klip-premier az olasz thrasherek új, 'Operation Misdirection' című albumáról: 'Welcome To The Freakshow'

2018-09-26
Az Ultra-Violence bemutatta közelgő 'Operation Misdirection' albumának újabb videoklipjét, ami a 'Welcome To The Freakshow' című számhoz készült.

Az Ultra-Violence július 27-én dobta piacra az 'Operation Misdirection' albumot, a Candlelight / Spinefarm Records jóvoltából. A lemezt itt lehet megrendelni különféle változatban.

A tracklista:
01. Cadaver Decomposition Island
02. Welcome To The Freakshow
03. My Fragmented Self
04. The Acrobat
05. Nomophobia
06. Money For Nothing (Dire Straits feldolgozás)
07. The Stain On My Soul Remains
08. Shining Perpetuity

A lemez első single-dala, a 'Cadaver Decomposition Island' - ami a banda eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb riffekkel tarkított szerzeménye, de egyben ízelítőt nyújt az új album dallamos oldalából is - lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Loris Castiglia énekes-gitáros elmondta: "Ez a kedvenc számom az új albumról. A dal a természet nagyságáról, valamint az élet, a halál és az újjászületés örökös körforgásáról szól. Egyébként ez volt az utolsó nóta, amit megírtunk erre a lemezre; így totálisan benne van minden, amiről az Ultra-Violence jelenleg szól".

Szeptember végén megjelent a 'Welcome To The Freakshow' című szám szöveges klipje is:

Az Ultra-Violence legutóbbi nagylemeze, a 'Deflect the Flow' 2015 tavaszán jelent meg.


ULTRA-VIOLENCE - szöveges klip-premier az olasz thrasherek új, 'Operation Misdirection' című albumáról: 'Welcome To The Freakshow'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.