Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: IMMOLATION - 'The Distorting Light'

2019-06-05
A new yorki death metalista veteránok 2017-ben új albumot adtak ki, amivel bebizonyították, hogy továbbra is jelentős erőt képviselnek a nemzetközi death metal-színtéren.

A banda aktuális, 'Atonement' című albumáról most újabb dalhoz forgattak videokipet: a 'The Distorting Light' videóját ezúttal is a gitáros Robert Vigna rendezte, Angelo Damanti kameraman közreműködésében. A klipet a new yorki Yonkers-ben forgatták, a Dark City Stúdióban.

A korábban bemutatott 'When The Jackals Come' kisfilmjét nem más, mint a banda gitárosa, Robert Vigna rendezte.

"Izgatottan mutatjuk be legújabb videónkat a rajongóknak! Ez az egyik kedvenc számunk az 'Atonement' lemezről, a maga iszonyatosan sötét hangulatával; ezért arra törekedtünk, hogy ezt az atmoszférát teremtsük meg a filmvásznon is. Reméljük, mindenkinek tetszik a végeredmény! "Their war is already won… your world will end, when the jackals come"".

Az 'Atonement' című stúdióalbumot 2017. február 24-én adta ki a Nuclear Blast Records - erről bővebben itt írtunk.

A banda nem mellesleg 2019 júniusa és októbere között lebonyolít egy nagyszabású világkörüli turnét, ami Észak-Amerika és Európa mellett Ázsiát és Ausztráliát is érinti. A teljes idei beosztást itt lehet megtalálni.

 


Klip-premier: IMMOLATION - 'The Distorting Light'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.