Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SIX FEET UNDER - korábban kiadatlan dalok szerepelnek az 'Unburied' című lemezen

2018-07-07
A nemrég Budapesten is megfordult Six Feet Under a Metal Blade Records jóvoltából dobja piacra új, speciális kiadványát.

A korábban ki nem adott, "félretett" dalokból álló 'Unburied' album producere maga a frontember, Chris Barnes volt. A keverést és a masztert Chaz Najjar végezte el, a denveri Badlands Recording Stúdió falai között. Az 'Unburied'-re 9 tétel került fel, az 'Undead' (2012), az 'Unborn' (2013) és a 'Torment' (2017) című albumok stúdiós munkálatai közben "visszamaradott" dalok közül. Az új anyagot itt lehet megrendelni.

Chris Barnes a következőket fűzte a kiadványhoz: "Érzésem szerint az 'Unburied' egy különleges és érdekes album - már csak annyiban is különbözik a többi lemezünktől, hogy ez az első anyag, amit kizárólag digitális formában  adunk ki. Ezek a dalok a maguk legnyersebb, legkoraibb formájában kerültek fel a lemezre. Szégyennek nevezném, hogy ezek a számok eddig csak ott ültek a polcon és majdnem kárba vesztek; mivel tudom, hogy a rajongók imádni fogják őket; és mivel mindenki, aki ezekben a dalokban zenél, kemény munkát fektetett a dologba. Különösen az 'Undead' és az 'Unborn' albumok munkálatai közben maradt vissza sok nóta, még a demó-fázisban. Egyetlen ilyen dal a 'Torment'-ről is lekerült: az 'As The Dying Scream' című számot konkrétan Jeff Hughell írta. Bízom benne, hogy élvezni fogjátok ezeket a számokat, legalább addig, míg meg nem érkezik a következő nagylemez!".

01. Violent Blood Eruption
02. Midnight in Hell
03. Gore Hungry Maniac
04. Re-Animated
05. Intent to Kill
06. The Perverse
07. Possessed
08. As the Dying Scream
09. Skin

A 'Gore Hungry Maniac' című szám szöveges videója lentebb megtekinthető. A klipben látható illusztrációkat kézzel festette egy Septian Devenom nevű művész.

A Six Feet Under legutóbbi, 12. stúdióalbumát február 24-én adta ki a Metal Blade Records, 'Torment' címmel - erről bővebben itt írtunk. A banda Budapesten is bemutatta ezt a lemez: 2018. május 30-án a Dürer Kertben léptek fel.


SIX FEET UNDER - korábban kiadatlan dalok szerepelnek az 'Unburied' című lemezen
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.