Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bal-Sagoth és Dyscaphia tagok egyesítették erejüket a KULL zenekarban - megjelent a debüt-album

2019-05-24
Egy új "barbári metalbanda" született Kull néven. A Bal-Sagoth és Dysgraphia tagok alkotta csapat a Black Lion Records-szal kötött szerződést első, 2019-ben megjelenő nagylemezére.

A Kull felállása így néz ki:

Tarkan Alp - ének
Chris Maudling - gitár
Jonny Maudling - szintetizátor
Alistair MacLatchy - basszusgitár
Paul “Wak” Jackson - dobok

A Kull együttest a Bal-Sagoth tagjai hozták létre (Byron kivételével), a Dyscaphia gitáros / zeneszerző Tarkan Alp közreműködésében. Az új banda rögtön be is vonult a Wayland’s Forge Stúdió, hogy felvegye a Jonny és Chris Maudling által szerzett dalokat.

A Kull debütáló lemeze 2019. május 24-én jelent meg, 'Exile' címmel (CD-n, LP-n és digitális formában), a Black Lion Records jóvoltából. Annyit már most biztosan lehet tudni, hogy a Bal-Sagoth rajongói nem fognak csalódni! Maudling tehát a jövőben is folytatja a munkásságára jellemző zenei tradíciót.

A brit "barbár-metal" banda tehát a Wayland’s Forge Stúdióban rögzítette első lemezét, aminek dalszövegeit Tarkan Alp énekes írta, zenei komponálását pedig Jonny és Chris Maudling végezte el.

Az 'Exile' "garantáltan emlékezetes élményt nyújt majd a hallgatóknak, köszönhetően a banda egyedi dallamainak és bizarr atmoszférájának. Az eredetileg a hetes számú Bal-Sagoth albumnak szánt 'Exile' a banda tagjainak múltbéli dicsőségét és nagyságát izzítja fel, és egyben új vért fecskendez a vénákba; ezáltal magasra szintre emelvén a death metal-glóriát".

 

A tracklista:
01. Imperial Dawn
02. Set-Nakt-Heh
03. Vow Of The Exiled
04. A Summoning To War (Dea Bellorum Invicta)
05. Horde’s Ride
06. An Ensign Consigned
07. Pax Imperialis
08. By Lucifer’s Crown (Lapis Exillis)
09. Of Stone And Tears
10. Aeolian Supremacy: Wrath Of The Anemoi
11. Of Setting Suns And Rising Moons

Az albumról elsőként az 'Of Stone and Tears' című szám látott napvilágot; újonnan pedig megjelent a 'Set Nakt Heh' dal - ez lentebb meghallgatható.

 


Bal-Sagoth és Dyscaphia tagok egyesítették erejüket a KULL zenekarban - megjelent a debüt-album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.