Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Egészében bemutatta 'The Vast Unknowing' című EP-jét a CRYPTIC HYMN

2018-07-10
A Voyage Of Slaves és az Anagnorisis egyes tagjaiból összeállt, Kentucky-beli "blackened death metal" banda, a Cryptic Hymn július 17-én adja ki új mini-lemezét.

A három egykori Voyage Of Slaves zenész (Dave Palenske, Jon Grace és Nathaniel Vowell), valamint az Anagnorisis-ből ismert Josh Mumford által alapított Cryptic Hymn 2014 júliusában jött létre. Nem sokkal később már olyan bandák előzenekaraként turnéztak az USA-ban, mint Arsis, a Misery Index, a Hate Eternal, a Beyond Creation és a Rivers Of Nihil. 2015 szeptemberében jelent meg debütáló EP-jük, a ‘Gateways’, amit a NoCleanSinging magazin "a 2015-ös év legjobb debütálásának" kiáltott ki.

A Cryptic Hmyn - melynek hatásait elsősorban az At The Gates, a Death, a Revocation és a Skeletonwitch zenekarok adják - három év után tér vissza, egy vadonatúj mini-albummal, ami a 'The Vast Unkowing' címet viseli. Az EP július 17-én jelenik meg digitális formában, az alább látható borítóval (amit Justin Si-Set Abraham tervezett) és dallistával:

01. Wretched Stimulation
02. False Awakening

Lentebb mindkét dal meghallgatható.

A banda jelenlegi felállását Dave Palenske gitáros-énekes, Josh Mumford basszer, Chris Smith dobos és Nathaniel Vowell gitáros alkotja.

A Cryptic Hymn aktuális turné-beosztása a Facebookon érhető el.


Egészében bemutatta 'The Vast Unknowing' című EP-jét a CRYPTIC HYMN
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.