Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THUNDERSTEEL - itt a szerb old-school heavy metal csapat új klipje, az 'Armageddon Age'!

2018-07-10
A szerbiai Novi Sad-ból (Újvidék) származó Thundersteel együttes bemutatta legfrissebb single-dalát.

A banda ahhoz az 'Armageddon Age' című számhoz forgatott videoklipet, ami legutóbbi nagylemezük, a 2015-ös 'The Exorcism' egyik tétele. Ebben a videóban mutatkozik be hivatalosan a banda új felállása.

Az ‘Armageddon Age’ szó szerint magában foglal mindent, aminek köszönhetően továbbra is aktívak maradtunk, és ami arra ösztönzött minket, hogy az elmúlt három évben is új zenéket írjunk. Rengeteg probléma, rossz szerencse övezte az utunkat, de most végre boldogan térhetünk vissza; méghozzá egy új felállással! Szeretnénk, ha tudnák az emberek: még mindig létezünk, és a közeljövőben nem is fogunk leállni! Nagyon örülünk, hogy a MEMO Workshop stábjával forgathattuk ezt az új videót - fantasztikus munkát végeztek a srácok; meg sem tudnánk hálálni mindenkinek a segítséget. És persze köszönetet mondunk nektek is, akik az elmúlt három évben is megállás nélkül támogattatok minket. Hamarosan visszatérünk a dalszerzéshez; lévén tervbe vettünk egy új EP-t... de erről bővebb infókat később közlünk. Rengeteg munka, sok energia és erős lélek kellett ahhoz, hogy életben tartsuk a tüzet. Most jött el az idő, hogy visszatérjük a régi jó heavy metal muzsikához!” - adta hírül a banda.

Az 'Armageddon Age' videójának producerei és rendezői a MEMO Workshop stáb-tagjai, valamint Aleksandar Madžarević voltak. Magát a dalt az újvidéki Alpha Design stúdióban rögzítették és keverték újra, Vladimir Perović hangmérnök közreműködésében. A single-dalt a Grom Tmina Records gondozza.

A 2015-ös 'The Exorcism' album lentebb teljes egészében meghallgatható:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/thundersteel.ns


THUNDERSTEEL - itt a szerb old-school heavy metal csapat új klipje, az 'Armageddon Age'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.