Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Európai turnéval ünnepli fennállása 30. évfordulóját a BROKEN HOPE

2018-07-11
A 2013-ban újra összeállt Chicago-i death metal zenekar idén még egyszer utoljára visszatér Európába.

A Broken Hope augusztus folyamán Európában ünnepli fennállása 30. évfordulóját.

Az egyik alapító tag, Jeremy Wagner elmondta: "Meg sem álmodtam volna középiskolás tinédzserkoromban, hogy 30 év után is ugyanebben a bandában fogok játszani. Ezúton szeretnék fejet hajtani Joe Ptacek és Ryan Stanek előtt, mivel annak idején velük közösen alapítottam a Broken Hope-ot, de sajnos ők már nincsenek köztünk... Ahányszor színpadra állok, mindig előttük tisztelgek, és ez a jövőben is így lesz- Ünnepeljük együtt a BH-lelket és a death metalt; együtt, közösen, Damian, Mike, Matt és Diego testvéreimmel!".

Az augusztusi európai turné beosztása a lenti plakáton olvasható (a közeljövőben további dátumokat és állomásokat is bejelentenek majd).

"Izgatottan várjuk, hogy végre felléphessünk a Brutal Assault (CZ) színpadán, valamint a berlini Hellfire Fest-en, plusz az osztrák Kaltenbach Open Air-en, a német Death Feast Open Air-en; és persze a European Carrion többi állomásán!".

A Broken Hope legutóbbi, 'Mutilated & Assimilated' című albuma 2017 júniusában jelent meg - erről bővebben itt írtunk.

Az új albumot egy új felállás rögzítette; 2014 Karácsonyán ugyanis történt némi változás a bandán belül: Shaun Glass basszusgitáros és Chuck Wepfer dobos kilépett, hogy a The Bloodline zenekarra koncentrálhasson; Wagner és a frontember Damian Leski mellett így Diego Soria (Disgorge), Matt Szlachta (Dirge Within, Chimaira), valamint Mike Miczek (The Atlas Moth, Jungle Rot) dobos alkotja jelenleg a zenekart.


Európai turnéval ünnepli fennállása 30. évfordulóját a BROKEN HOPE
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.