Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DESTROYER ATTACK - itt a dél-amerikai extrém metal banda új száma, a 'Xul al ed Rodatrop'!

2018-07-11
A kolumbiai / ecuadori black / death metal alakulat 'Solve et Coagula' címmel jelentette be következő albumát.

A 'Solve et Coagula' négy évvel a banda debütáló, 'Ejecución en nombre de su dios' című nagylemeze után szabadul a világra.

"Aki legbelül keresi a tudást, az meg is találja! Lucifer maga a fekete láng, ami az ember szívében ég; a nélkülözhetetlen tudás ott, ahol a rejtett szikla van. Lökd hát ki magadból Istent! Mert ez az isten a te akaratodon kívül is alkot és rombol. Nekünk Lucifer a fáklya, ami lángra lobbantja az Alkonyt; a fény és a bölcsesség ösvényét, felszínre hozván a rejtett öntudatot".

A 'Solve et Coagula' dalainak egy részét a kolumbiai Medellinben rögzítették, a Nebuloza stúdióban. A producer a legendás helyi death metal banda, a Masacre basszusgitárosa, Alvaro Alvarez volt. A basszus-témákat egy el salvadori stúdióban rögzítették, Morbid Miasma (Disorder, Conceived By Hate, Morbid Stench) közreműködésében.

A Destroyer Attack 12 "nyers hangzású, pokolian gonosz, barbári ópusz révén bizonyítja be, hogy a primitív black / death metal műfajt sosem fogja eltiporni a modern metal bandák dominanciája".

Az albumot normál CD-n, limitált digipakban és digitálisan is elő lehet rendelni.

A 'Purification To The Internal Fire' és a 'Xul al ed Rodatrop' című számok alább meghallgathatók:


DESTROYER ATTACK - itt a dél-amerikai extrém metal banda új száma, a 'Xul al ed Rodatrop'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.