Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Készül a harmadik NEGACY album

2018-07-11
A Negacy nevezetű, modern dark-metal zenét játszó együttes bejelentette, hogy következő albuma 'Escape From Paradise' címmel jelenik meg, a Massacre Records jóvoltából.

A szardíniai származású, jelenleg londoni székhellyel rendelkező Negacy 2005-ben alakult; habár eleinte Red Warlock néven adtak koncerteket. Nevet és zenei stílust 2012-ben váltottak - ezzel együtt némileg átalakult a felállás is.

2016-ban új énekes érkezett a csapatba, Leonel Silva személyében. Az új felállás első megmozdulása egy kínai turné volt. Ezt követően nekiláttak harmadik nagylemezük megírásának.

A 2015-ös 'Flames of Black Fire' folytatása - ami 'Escape From Paradise' címmel jelenik meg az ősz folyamán - egy, a korábbiaknál dallamosabb, ugyanakkor keményebb és erőszakosabb albumnak ígérkezik. A kiadás végett a csapat új lemezszerződést kötött a Massacre Records-szal. Hamarosan közzéteszik a részleteket az albummal kapcsolatban...

A Negacy jelenlegi felállását Leonel Silva énekes, Andy Mornar és John Sindiryan gitárosok, Adrián Serrano basszer és Claudio Sechi dobos alkotja.


Készül a harmadik NEGACY album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.