Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Elkészült a harmadik NEGACY album, az 'Escape From Paradise' - itt az új dal!

2018-09-11
A Negacy nevezetű, modern dark-metal zenét játszó együttes bejelentette, hogy következő albuma 'Escape From Paradise' címmel jelenik meg, a Massacre Records jóvoltából.

A szardíniai származású, jelenleg londoni székhellyel rendelkező Negacy 2005-ben alakult; habár eleinte Red Warlock néven adtak koncerteket. Nevet és zenei stílust 2012-ben váltottak - ezzel együtt némileg átalakult a felállás is.

2016-ban új énekes érkezett a csapatba, Leonel Silva személyében. Az új felállás első megmozdulása egy kínai turné volt. Ezt követően nekiláttak harmadik nagylemezük megírásának.

A 2015-ös 'Flames of Black Fire' folytatása - ami 'Escape From Paradise' címmel jelenik meg az ősz folyamán - egy, a korábbiaknál dallamosabb, ugyanakkor keményebb és erőszakosabb albumnak ígérkezik. A szeptember 21.-i kiadás végett a csapat új lemezszerződést kötött a Massacre Records-szal. Az új album keverését és maszterizálását Andy Mornar végezte el, a Red Warlock Stúdióba falai között. A lemez borítóját Pierre-Alain D. (3mmi Design) tervezte.

A tracklista:
01. Ex Cinere
02. Born Betrayed
03. Dog Among The Wolves
04. Land Of Oblivion
05. Escape From Paradise
06. Under The Sycamore
07. Lies Of Empathy
08. Scattered Life
09. Slave To The Faith
10. Black Messiah
11. Last Will

Az első ízelítők - a 'Born Betrayed' szöveges videója és a 'Scattered Life' audiója - alább érhetők el.

A Negacy jelenlegi felállását Leonel Silva énekes, Andy Mornar és John Sindiryan gitárosok, Adrián Serrano basszer és Claudio Sechi dobos alkotja. Az új album dob-témáit nem más, mint a neves Raphael Saini (ex-Iced Earth) rögzítette; lévén Sechi ezúttal nem tudta vállalni a munkát.


Elkészült a harmadik NEGACY album, az 'Escape From Paradise' - itt az új dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.