Normál verzió
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CHTHONIC - szöveges videoklip készült a 'Taste The Black Tears' című számhoz

2018-12-03
A taiwani dallamos black metal zenekar (ejtsd: tonik) öt év után jelentkezett új stúdiólemezzel.

A Chthonic új nagylemeze 'Battlefields of Asura' címmel jelent meg, 2018. október 10-én. A banda öt tagjai az elmúlt öt év során új fejezetet nyitottak életük könyvében - az énekes például politikai pártot alapított, és választást is nyert; így a taiwani parlament egyik mandátumához is hozzájutott; az egész zenekar pedig nemrégiben akciófilmet forgatott. Ennek ellenére persze a banda egy percig sem feledkezett meg rajongóiról, akiket idén egy új albummal lepnek meg. Ezúttal egy hongkongi díva, Denise Ho segítette a banda produceri munkát, melynek során egy egyedülálló, Taiwan-stílusú metal-albumot alkottak meg, rajta 11 vadonatúj dallal.

Amire számítani kell a 'Battlefields of Asura' lemezen: "ellenséges és gyilkosan érzelmes megnyilvánulások egyvelege; ledönthetetlen vasfalak; kéj és vágyak, melyeknek nehéz búcsút inteni... de ugyanakkor inspirációt és bátorító szólamokat sugárzó szólamokat is fedezhetünk a dalokban". "Kaland végén kiteljesedik minden, és ráeszmélünk, hogy eljutottunk az origóhoz; oda, ahonnan a Chthonic gyökerei származtathatók". "Annak ellenére, hogy ez az album főként a Taiwani Halhatatlanokról, és azok csatáiról szól, mindenki megtalálhatja általa a frusztrációból, haragból és dühből vezető kiutat; a sebek begyógyításának módszerét; erőt az újjászületéshez".

Hogy miért lett 'Battlefields of Asura' a lemez címe? A banda szóvivője, Doris elárulja: "Ez a lemez a múltban kiadott albumaink prológusa. Inspirációját többek közt Taiwan első modern politikai mozgalmának aktivistái adták, az 1920-as években - egyben az ő emlékükre és tiszteletükre írtuk meg ezeket a dalokat".

A tracklista:
01. Drawing Omnipotence Nigh
02. The Silent One's Torch
03. Flames Upon The Weeping Winds
04. A Crimson Sky's Command
05. Souls Of The Revolution
06. Taste The Black Tears
07. One Thousand Eyes
08. Masked Faith
09. Carved In Bloodstone
10. Millennia's Faith Undone
11. Autopoiesis

Az új album első single-dala, a 'Millenia’s Faith Undone' szeptember 4-én debütált hivatalos videoklip formájában. Közel egy hónappal később bemutatták a dal akusztikus változatának videóját, valamint az 'A Crimson Sky's Command' és a 'Flames Upon The Weeping Winds' hivatalos kisfilmjét is. Decemberben továbbá megjelent a 'Taste The Black Tears' dal szöveges videója. A klipek lentebb érhetők el.

Az album megrendelhető digitálisan, CD-n és bakeliten. Érdekesség, hogy a Chthonic megalakulása óta most először ad ki LP formájában egy albumot. Ezek mellett különféle box-szettek, pakkok formájában is napvilágot látott a lemez - minderről bővebb infókat itt lehet találni.


CHTHONIC - szöveges videoklip készült a 'Taste The Black Tears' című számhoz
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.