Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új billentyűsét a DEVILMENT

2018-07-13
Dani Filth (Cradle Of Filth) "horror-metal" bandája bejelentette, hogy ezentúl Anabelle Iratni billentyűzik és háttér-vokálozik a csapatban.

A banda közleménye így szól: "Anabelle gitárosunk, Colin Parks oldalán dolgozik a következő album zenei témáin (egyelőre még nincs lemezcím), melyek egyaránt hajaznak első korongunk horror-atmoszférájára és a 'The Mephiso Waltzes' progresszívabb, női-vokálos refrénjeire. Reméjük, minden "Devilhead" melegen üdvözli Anabelle-t a bandában. Alig várjuk már, hogy 2019 elején piacra dobhassuk az új lemezt! Köszi a támogatást - Ti vagytok a legjobb rajongók a világon!".

Anabelle így szólt: "Már egy jóideje ezeken a dalokon dolgozom, de most végre hivatalosan is bejelenthetem, hogy a Devilment tagja vagyok! Részt veszek a csapat harmadik albumának dalszerzői munkáiban; valamint billentyűsként és háttér-vokalistaként végzem a stúdió-munkákat. Elmondhatatlanul izgatott vagyok, hogy egy izgalmas, új fejezetbe vághatok bele; és végre annak szentelhetem az időm, amiről az egész életem szól. Most még nagyobb szükségem van a körülöttem lévő emberek támogatására, mint korábban bármikor! Remélem, büszkék lesztek rám, én pedig érthetően kifejezhetem szeretetem irántatok!".

Iratni a Devilment-ből 2017 decemberében kilépett Lauren Francis-t váltja.

A banda aktuális albuma, a 'Devilment II - The Mephisto Waltzes' 2016. november 18-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából (erről bővebben itt írtunk).


Bemutatta új billentyűsét a DEVILMENT
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.