Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

OBITUARY - bakeliten újra megjelenik a 2017-es album és a 'Ten Thousand Ways to Die' EP

2018-07-18
A floridai death metalista Obituary bakeliten újra piacra dobja legutóbbi két kiadványát.

A 2017-es 'Obituary' album két eddig kiadatlan bónusz dallal kiegészítve, újratervezett borítóval jelenik meg LP formátumban, augusztus 31-én. A banda egyúttal újra kiadja a 2016-os 'Ten Thousand Ways to Die' EP-t is, amin 11 klasszikus szám 2015-ös koncert-felvétele és két stúdió-dal kapott helyet (ez utóbbi most először jelenik meg bakeliten).

A limitált újrakiadásokra itt lehet leadni az előrendelést. Íme a kedvcsináló:

A 2014-es 'Inked In Blood' album folytatása, azaz a 2017-es 'Obituary' album "azt bizonygatja, hogy a legendás floridai banda továbbra sem mutatja a leállás semmi jelét; ezentúl a death metal királyaiként uralják a műfajt". A banda saját, Tampa-beli stúdiójában rögzített 'Obituary' album egy "tíz-számos, csonttörő tour de force, ami épp olyan könyörtelen, súlyos és fertőző, mint bármi, amit a banda az elmúlt 30 év alatt kiadott". Az albumról bővebben itt írtunk.

Az Obituary a nyár folyamán fellép néhány európai fesztiválon. A körút július 26-án indul, a szlovén Metal Days fesztiválon. Novemberben ismét Európában turnézik a zenekar; méghozzá a leköszönő Slayer, a Lamb Of God és az Anthrax társaságában.

A jövőbeni turné-dátumok és -állomások beosztása itt található.


OBITUARY - bakeliten újra megjelenik a 2017-es album és a 'Ten Thousand Ways to Die' EP
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.