Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új klipjét a Pretty Maids és az Eclipse frontembereinek közös bandája, a NORDIC UNION

2018-11-02
A Pretty Maids énekese (Ronnie Atkins) és az Eclipse / W.E.T. frontembere / producereként ismert Erik Martensson közreműködésében létrejött Nordic Union idén új albummal jelentkezik.

A második Nordic Union album stílszerűen 'Second Coming' címmel jelenik meg, 2018. november 9-én.

Atkins elmondta az új lemez kapcsán: "A jómagam szerény stílusában egyelőre annyit közölnék, hogy egyáltalán nem rossz ez az album :) Sőt, ha tetszett az előző lemez, imádni fogod ezt is!!!".

Ahogy azt a duótól elvárnánk, a Nordic Union a Pretty Maids hangzásának dallamos aspektusából közelíti meg a dalszerzői munkát, de a zenei elemek erősen emlékeztetnek az Eclipse-re, a Talisman-ra és a W.E.T.-re. Ettől függetlenül a Nordic Union-nak természetesen önálló identitása van - ez pedig meglehetősen sikeresnek bizonyult; lévén a 'Second Coming' a világ melodic-rock rajongóinak kérésére született meg. Az új album minden tekintetben minőségi. A dalszerzői munka a legmagasabb sztenderdeket követi, a hangszerelés pedig hibátlan produkciókon alapszik, de mint azt tudjuk, Ronnie Atkins és Erik Martensson neve önmagában garancia a csúcs-minőségre. Súlyos riffek, szárnyaló vokálok, lüktető ritmusok és a epikus ballada... ezek alkotják az új NU-albumot, ami minden szemszögből nézve és hallgatva felejthetetlen élményt nyújt.

Íme a 'Second Coming' borítója és dallistája:

01. My Fear & My Faith
02. Because Of Us
03. It Burns
04. Walk Me Through The Fire
05. New Life Begins
06. The Final War
07. Breathtaking
08. Rock's Still Rolling
09. Die Together
10. The Best Thing I Never Had
11. Outrun You

A lemezen Atkins és Martensson közösen vokálozik; utóbbi billentyűkön, szóló-, ritmus és basszusgitáron is játszik; míg dobokon Magnus Ulfstedt játékát hallhatjuk.

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Első ízelítőként alább meghallgatható a 'Walk Me Through The Fire' című single, valamint megtekinthető a 'Because Of Us' és az 'It Burns' dal hivatalos videoklipje:

A Nordic Union bemutatkozó albuma 2016 januárjában jelent meg, a Frontiers Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta új klipjét a Pretty Maids és az Eclipse frontembereinek közös bandája, a NORDIC UNION
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.