Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új EP-vel jelentkezett az ULTHA

2018-07-22
A német black metal banda a Vendetta Records révén adja ki új mini-albumát, amiről itt meghallgatható egészében!

A Kölnből származó Ultha zenekar az utóbbi években komoly hírnevet épített ki magának a nemzetközi underground extrém metal-színtéren. A banda debütáló albuma, a 'Pain Cleanses Every Doubt', és különösen az ezt követő lemez, a 2016-os 'Converging Sins' masszív hatást gyakorolt a világ black metal-szcénájára, és a határoktól mentes extrém metal zene rajongóira. Az Ultha intenzív élő koncertjei, sajátos atmoszférákkal felvértezett hangzása, egyedi vizuális megmozdulásai és dalszövegi koncepcióinak együttese keltette fel korábban a Century Media kiadó figyelmét is.

Most azonban a Vendetta Records révén adott ki a banda egy meglepetés-EP-t, 'Dismal Ruins Pt. II' címen. A limitált bakeliten és digitális formában megjelent mini-albumra egyetlen tétel került fel, a 11 és fél perces 'Vitrescent', ami az alábbi lejátszón egészében meghallgatható:

Az Ultha hamarosan stúdióba vonul, hogy felvegye harmadik nagylemezét. Az egyelőre cím nélküli album várhatóan év végén jelenik meg. Emellett a banda és a Doomstar Bookings menedzsement-cég pillanatnyilag is szervezi a következő lemezbemutató turnét. Friss hírek hamarosan...


Új EP-vel jelentkezett az ULTHA
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.