Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a finn WHERE'S MY BIBLE zenekar új dala és videoklipje, a 'Werewolves Of Ghost Town'!

2020-04-29
A finn metalbanda 'Werewolves Of Ghost Town' címmel adott ki új single-t.

Jussi Matilainen énekes a következőket nyilatkozta: "Ez a videoklip olyan, mint maga a dal: kissé sötét és komor. Ezt a kisfilmet egy nemrégiben elhunyt barátom emlékének ajánlom, ami által még komolyabbá válik a legkör. Szerettük volna megmutatni ebben a videóban az élet sötét oldalait. Az ilyesmi ugyanis bárkivel megtörténhet, függetlenül attól, milyen körülmények között él az egyén... A videó alapja és témája egyébként a dal címén és szövegén alapszik - ezért vittünk vászonra farkasokat is. Ők ábrázolják a bennünk rejlő gonoszt és jót egyaránt. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer mi is ugyanazokat a farkasokat alkalmazhatjuk egy videoklipben, mint akik a Wardruna 'Voluspá' című kisfilmjében láthatók, de ennek köszönhetően még inspirálóbb, még jelentőségteljesebb lett az egész projekt. Kemény munka volt összehozni ezt a klipet, de nagyon hálásak vagyunk minden közreműködőnek, hogy ez végre sikerült!".

A Where's My Bible 2014-ben alakult, Heinola városában. Zenéjük alapvetően a rock és a punk ötvözete, de a death és a black metal is érezteti hatását dalaikon. A banda számára nem idegenek a nagyszínpadok - felléptek már többek közt a Tuska Open Air fesztiválon és az orosz Emergenza rendezvényen. 2018-ra készült el a csapat első teljes értékű lemeze.

2018. szeptember 21-én látott napvilágot a banda debütáló albuma, az 'M'N'R', aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Intro
02. Speedload
03. Dancefloor
04. Absinth
05. Interlude
06. Meatholder
07. Me Myself and I
08. Transcendence
09. Failure (bónusz track)

Az album első single-dala, a 'Meatholder' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában.

Toni Hinkkala gitáros korábban így nyilatkozott: "Büszkén mutatjuk be új single-dalunkat, a 'Meatholder'-t, aminek hivatalos videoklipje összegzi a banda fő ideáját (egyébként halálosan komolyak vagyunk, csak a szemeinket forgatjuk). Nagyon izgatottak vagyunk debütáló albumunk, az 'M'N'R' megjelenése kapcsán; lévén ez egy rendkívül sokszínű lemez, és nem is lehet besorolni egy-két konkrét műfajba. A lemez címe a 'Mosh N' Roll' kifejezést tükrözi - ennek nagyjából az a lényege, hogy a rockzene attitűdjét ötvözzük a metalzene keménységével".

A megjelenés napján közzétették az 'Absinthe' című szám hivatalos klipjét is:

A Where's My Bible felállását Jussi Matilainen énekes, Toni Hinkkala és Pasi Löfgren gitárosok, Jarno Laakkonen basszer és Antti Jokinen dobos alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/wheresmybible


Itt a finn WHERE'S MY BIBLE zenekar új dala és videoklipje, a 'Werewolves Of Ghost Town'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.