Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MALACODA - klip-premier a kanadai metalbanda második nagylemezéről: 'Wrapped In Laments'

2019-08-07
Az Ontario-beli gothic / power metal banda a Rockshots Records jóvoltából jelentette meg új stúdióalbumát.

Három évvel a debütáló nagylemez, és két évvel a 'Ritualis Aeterna' EP megjelenése után a Malacoda 2018 őszén új albummal tért vissza. A Rockshots Records jóvoltából megjelent 'Restless Dreams' koncepciója a Silent Hill 2 című videójáték témáján alapszik (elsőként 'Ritualis Aeterna' album 'I Got A Letter' című számában foglalkozott ezzel a témával a banda).

A 'Restless Dreams' - a Silent Hill atmoszférájának megfelelően - egy "sötét, gyötrelmes zenei kaland", aminek központi témája a veszteség, a bűn és a terror". A történet főszereplője egy lecsúszott ember, aki nekivág Silent Hill szellemvárosának, miután levelet kapott halott feleségétől, aki ott szeretne találkozni vele. A Malacoda új interpretációját vázolja fel a klasszikus videójátéknak - ennek megfelelően elevenedik meg a hallgató fejében a hamuval borított város nyomasztó, klausztrofóbikus aurája.

A 'Restless Dreams' hanganyagának mesteri keverését Jon Howard (Threat Signal, Imonolith) végezte el. Többek közt neki köszönhetően vehetnek részt a rajongók "egy atmoszférikus / melodic-metal kalandon, melynek végcélja a kétségbeesés és az elhagyatottság horrorisztikus világa".

Az albumot Észak-Amerikában 2018. október 19-én, Európában pedig október 26-án adta ki a Rockshots Records.

Íme a legfrissebb klip-premier az albumhoz; a 'Wrapped In Laments':


MALACODA - klip-premier a kanadai metalbanda második nagylemezéről: 'Wrapped In Laments'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.