Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Salvation' címmel jelenik meg az új WESTFIELD MASSACRE album

2018-09-09
A Westfield Massacre nemrég bemutatta első, Seann Nicols (ex-Quiet Riot, Blotzer’s Ratt, Adler’s Appetite) énekessel közös dalát.

A Westfield Massacre új albuma, a 'Salvation' október 26-án jelenik meg, a Nerve Strike Records jóvoltából.

A 'Salvation' stúdiós munkái a kaliforniai Mouse House falai között zajlottak, egy veterán hangmérnök / producer, Rich Mouser (Weezer, Dream Theater, stb.) társaságában.

A banda augusztus 3-án adta ki a 'Famine' című kislemezt (iTunes, Apple Music, Amazon, Spotify, stb.), ami az első ízelítője a 'Salvation' stúdióalbumnak. Az új single-dalhoz - ami 86. helyen végzett az iTunes metal-listáján - videoklipet is forgatott a csapat, Ron Underwood rendezésében - ez lentebb megtekinthető.

A Westfield Massacre zenekar 2017 nyara óta Seann Nicols énekessel áll fel (eredeti nevén: Sheldon Tarsha, aki korábban az Adler's Appetite, a Quiet Riot és a Bobby Blotzer-féle Ratt zenekarokban vokálozott).

A banda eredeti énekese, Tommy Vext azért vált ki, hogy csatlakozzon a Bad Wolves felállásához. A Westfield Massacre 2017 júliusának elején már az új felállással indult észak-amerikai headliner turnéra. A csapatot - Nicols mellett - Stephen Brewer gitáros, Erik Tisinger basszer (Otep, Thrown Into Exile) és Dio Britto dobos - alkotja.

A Westfield Massacre bemutatkozó albuma - aminek munkálatai Joseph McQueen producelésében zajlottak, az Echelon Stúdió falai között 2016. április 29-én jelent meg, a független Urban Yeti Records kiadó gondozásában. A lemezről - ami előkelő helyen végzett az amerikai toplistákon - három videoklip / single-dal is bemutatásra került. Minderről bővebben itt írtunk.

A 'Salvation' albumról most megjelent egy másik single-dal, a 'Love To Hate' is:


'Salvation' címmel jelenik meg az új WESTFIELD MASSACRE album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.