Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Decemberben Budapestre is ellátogat a CALIBAN

2018-07-31
A veterán német metalcore banda bejelentette soron következő európai turnéját, melyet az aktuális, toplistás 'Elements' album promóciója keretében bonyolítanak le.

A Caliban a nyár folyamán lebonyolított néhány fesztivál- és klub-koncertet, de december elsején végre elindult a teljes körű headliner túra.

A banda közleménye így szól: “Boldogan jelenthetjük be, hogy idén decemberben végre eljön az ideje az 'Elements' első európai turnéjának. A körútra jóbarátaink, a Lionheart zenekar kísér el minket. Ütős buli lesz!”.

A turné december 19-én a budapesti A38 Hajón is megfordul (erről bővebb infókat itt lehet találni).

A Caliban teljes turné-beosztása itt érhető el.

A Caliban legújabb, 'Elements' című albumával visszatért saját gyökereihez; egyészen a 2007-es, klasszikussá vált, 'The Awakening' című lemez stílusához. Az új anyagot a banda tagjai, valamint Benny Richter producelték, a Nemesis Stúdió falai között. A munkálatokba besegített néhány német társ-zenész - köztük Andy Posdziech (Any Given Day) és Sebastian ‘Sushi’ Biesler (Eskimo Callboy) -, valamint egy ausztrál muzsikus, Callan Orr (Dream On, Dreamer) is. A lemez hangmérnöke és mixere a banda gitárosa, Marc Görtz volt.

Íme az 'Elements' három promó-klipje:


Decemberben Budapestre is ellátogat a CALIBAN
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.