Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Act' című albummal tért vissza a THE DEVIL WEARS PRADA - itt az új dal / videoklip!

2019-10-23
Az Ohio-i metalcore zenekar október 11-én adta ki új, 'The Act' című albumát, a Solid State Records jóvoltából.

A The Devil Wears Prada ezúttal is arra törekedett, hogy megmérettesse önmagát (mint bandát) és a körülötte lévő világot. A Mike Hranica énekes, Jeremy DePoyster gitáros-vokalista, Andy Trick basszer, Kyle Sipress gitáros, Jonathan Gering szintetizátoros és Giuseppe Capolupo dobos alkotta csapat hetedik stúdióalbumával ledönt minden zenei határt. A Solid State Records jóvoltából megjelent 'The Act' album a banda karrierjének eddigi legdinamikusabb és legkiforrottabb munkája.

"A 'The Act' a hetedik nagylemezünk; egyben karrierünk legrészletesebben kidolgozott munkája. A stúdiós folyamatok minden tekintetben idegörlőek voltak. Jon - aki immáron hét-nyolc éve billentyűzik a bandában - volt az album producere, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez tűnt a legjobb döntésnek. Egyébként nincs semmiféle központi téma ezen a lemezen, de ettől függetlenül vannak vissza-visszatérő mozzanatok a dalok idővonalában" - közölte nemrég Mike Hranica énekes.

"Részünkről ezt az egész projekt a "make it, or break it" mottóval illethető" - folytatta a frontember. "Mindenünket feltettük ugyanis a 'The Act' albumra. Próbáltunk olyasvalamit megalkotni, ami kívül esik a rock, a metalcore és a "keményzene" skatulyáján. Sokszor hallhajuk, hogy a 'rock halott'; de szerintünk ez nem így van. Csak meg kell figyelni, milyen irányba fordult el a pop és a hip-hop zene... Az előadók fennmaradásának egyik alapköve az, hogy folyamatosan megújuljanak, kreatívak és inventívek legyenek - újra és újra. Ez az ugyanis, ami előre viszi a dolgokat".

A tracklista:
01. Switchblade
02. Lines Of Your Hands
03. Chemical
04. Wave Of Youth
05. Please Say No
06. The Thread
07. Numb
08. Isn’t It Strange
09. Diamond Lost
10. As Kids
11. Even Though
12. Spiderhead

Az első nyilvános dal, a 'Lines Of Your Hands' alább elérhető hivatalos videoklip formájában. Íme a premier:

Újabban megjelent a 'Please Say No' című szám szöveges videója is:

A 'Chemical' dal hivatalos klipjét október végén mutatták be:

A banda a Norma Jean és a Gideon társaságában turnézik az ősz folyamán, Észak-Amerikában. Jegyinfók és további részletek itt érhetők el.

A banda előző stúdióalbuma 2016 októberében jelent meg, 'Transit Blues' címen.


'The Act' című albummal tért vissza a THE DEVIL WEARS PRADA - itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.