Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Újrakiadásokon és új albumon dolgozik a Hoffman-testvérek vezette AMON

2018-08-01
A Deicide elő-bandájaként ismert Amon együttes a Hammerheart Records-szal kötött szerződést.

A zenekar Amon-ként két demót vett fel a '80-as évek végén, mielőtt Deicide-ra változtatta a nevét. Két sikeres nagylemez után, a tagok 1993-ban úgy döntöttek, kiadják a korai Amon-demókat egy CD-n - ez volt a 'Feasting The Beast'.


A Hoffman testvérek 2004-ben szakítottak a Deicide-dal, ugyanis jogvitába keveredtek a frontember Glen Benton-nal. Három évvel később újjáélesztették az Amon-t; majd 2012-ben kiadták vadonatúj dalokkal teli nagylemezüket, 'Liar In Wait' címmel.

A legfrissebb hírek szerint az Amon jelenleg második teljes értékű stúdióalbumán dolgozik. A banda a munkálatokat egy új felállással kezdte meg; ugyanis a tavalyi év óta a híres Nick Barker (Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Lock Up, Brujeria, Benediction, Testament, Gorgoroth, Ancient, stb.) a dobosuk. A basszusgitáros-énekes posztot továbbra is Jechael (Promethean Horde, ex-Blastmasters, ex-Diabolic, ex-After Death) tölti be.

A banda most a Hammerheart Records-szal kötött lemezserződést, a második teljes értékű Amon albumra. Ugyanez a kiadó fogja újra piacra dobni a 'Liar In Wait' album, valamint a '87 és '89 között született, klasszikus demó-felvételeket. A Hammerheart emellett újra kiadja az 1990 és 2001 között megjelent Deicide albumokat is; méghozzá deluxe, remaszterizált, dupla lemezes változatban (számos mindeddig ki nem adott bónusz dallal kiegészítve), valamint LP-n, digitálisan és MC-n.

Az Amon / Deicide újrakiadások és az új Amon stúdióalbum projektje 2018 és 2020 között fog megvalósulni. Hamarosan közzéteszik az egyes kiadványok részleteit...

A stúdió-munkálatok mellett turné-terveket is szövöget a banda. Nemrég promóciós szerződést kötöttek az Alpha Omega Management-tel: "Epekedve várjuk már, hogy végre újra láthassuk a rajongóinkat, a soron következő koncerteken, melyek szettlistája régi klasszikusokból, és fasza új nótákból fog állni! Az Alpha Omega egy kiváló koncertszervező cég - személyes jóbarátaink. Aki szeretne Amon-koncertet a kertjébe, az keresse fel őket! Hamarosan találkozunk".


Újrakiadásokon és új albumon dolgozik a Hoffman-testvérek vezette AMON
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.