Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HYPERDONTIA - májusban megjelenik a nemzetközi felállású death metal banda új albuma

2019-04-21
A dán és török tagokból álló Hyperdontia zenekar 'Hyperdontia' címmel látta el második nagylemezét, amit május 16-án ad ki a Dark Descent (CD), a Me Saco Un Ojo (LP) és az Extremely Rotten Productions (MC).

A Hyperdontia felállását Mustafa Gürcalioğlu gitáros, Tuna dobos, Malik Çamlıca basszusgitáros és David Mikkelsen énekes alkotja.

Debütáló albumuk, a 'Nexus of Teeth' 2018 szeptemberében jelent meg; nem sokkal azután, hogy piacra dobták a banda bemutatkozó, 'Abhorrence Veil' című EP-jét. Most egy újabb kiadványt jelentettek be, 'A Vessel Forlorn' címen. Az 'A Vessel Forlorn' tulajdonképpen egy válgatás, amire felkerült egy új dal (a címadó szám), valamint két koncertfelvétel, amit egy isztambuli koncert alkalmával rögzítettek, 2018 decemberében. Ezek mellett további két új felvétel is helyet kapott az EP-n: ezek a 2017-es 'Abhorrence Veil' album egyes újrarögzített nótái. A teljes hanganyag keverését és maszterizálását Tuna végezte el, a dániai Djævlesound Stúdió falai között.

Az 'A Vessel Forlorn' alábbi lejátszó révén megrendelhető különféle változatban. Ugyanitt hallgatható meg az új lemez címadó dala is:

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/hyperdontia


HYPERDONTIA - májusban megjelenik a nemzetközi felállású death metal banda új albuma
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.