Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Elkészült az új GAMA BOMB album, a 'Speed Between the Lines' - itt az új klip, a 'Give Me Leather'!

2018-09-30
Az ír thrasherek új albumot jelentettek be. A 'Speed Between the Lines' című nagylemez október 12-én jelenik meg, az AFM Records jóvoltából.

A Gama Bomb egy "új szörnyeteget" alkotott meg! A 'Speed Between the Lines' albummal az ír banda "újra visszahozba a köztudatba old-school thrash metal zenét, annak minden legendájával, mókájával és tempójával együtt".

"Határozott és nyers produkció, egyedi dalszövegek, ellenállhatatlan ritmusok és felhőtlen élvezet - az új Gama Bomb album minden korosztály thrashereinek ajánlott; de különösképpen a Tankard, a Municipal Waste, a Havok és a Warbringer rajongói lesznek elájulva".

A 'Speed Between the Lines' a német AFM Records jóvoltából jelenik meg, 2018. október 12-én. Ez a banda hatodik nagylemeze; a 2015-ös 'Untouchable Glory' folytatása. Az új albumot kiadják CD-n, valamint többféle színű, limitált, gatefold bakeliten. Íme a borító és a tracklista:

01. Give Me Leather
02. A Hanging
03. 666teen
04. Bring Out The Monster
05. R.I.P. U
06. Motorgeist
07. Alt-Reich
08. Stay Rotten
09. We R Going 2 Eat U
10. Kurt Russell
11. World Gone To Hell
12. Faceblaster

Az első ízelítő a '666teen' című szám szöveges, animált videoklipje. A dalt így kommentálta az énekes: "Ez a cím egyik este ötlött eszembe... Elég sok '50-es évekbeli rock és doo-wop zenét hallgatok - olyan dalokat, mint például a 'Sixteen Candles', vagy a 'Sweet Little Sixteen'... és egyszerűen csak elszórakoztam ezzel az ötlettel: mi lenne, ha valaki egy lázadó, sátánista tini-dalt írna?".

Újabban napvilágot látott a 'Bring Out The Monster' és a 'Give Me Leather' című szám videoklipje is:

A Gama Bomb felállása így néz ki:

Philly Byrne - ének
Domo Dixon - gitár
John Roche - gitár
Joe McGuigan - basszusgitár
Paul Caffrey - dobok


Elkészült az új GAMA BOMB album, a 'Speed Between the Lines' - itt az új klip, a 'Give Me Leather'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.