Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BRVMAK - Paul Masvidal vendégszerepel az olasz extrém metal banda új dalában: itt az 'Omnipotence' szöveges videója!

2019-04-14
A Lazio-ból származó, progresszív death / black / gothic metal zenekar tavaly kiadta a 2013-as 'Captivitas' album folytatását, amiről most új klip jelent meg.

A Brvmak a görög Sleaszy Rider Records-szal kötött lemezszerződést. Új stúdiólemezük 'In Nomine Patris' címmel jelent meg 2018 novemberében.

Az új albumot a római Time Collapse Recording Stúdióban vették fel, Alessio Cattaneo és Riccardo Studer (Novembre, Ade, Scuorn) hangmérnökök társaságában. Vendég-énekesként nem mást, mint a Cynic legendás frontemberét, Paul Masvidal-t hívta meg a banda.

"Nagyon örülünk, hogy új lemezünket a Sleaszy Rider Records jóvoltából adhatjuk ki. Az 'In Nomine Patris' egy koncept-album, ami bibliai mítológiával foglalkozik. Az egyes dalok az emberi lények természetét mutatj be, a Bibliában leírt események metaforikus esszenciájaként. Nagyon keményen dolgoztunk ezen a lemezen, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel!" - közölte korábban a Brvmak.

Az 'In Nomine Patris' borítója - amit Graziano Roccatani tervezett - és tracklistája így néz ki:

01. Preludio Alla Genesi
02. Genesis
03. Tetragrammaton
04. Preludio All'Oblio
05. Oblivion
06. Vindictae
07. Omnipotence
08. Golgota
09. Toccata In Si Minore
10. Revelations

2019 áprilisában megjelent az 'Omnipotence' dal szöveges videója. Ebben a számban vendégszerepel a legendás Paul Masvidal (Cynic), aki így nyilatkozott: "Amikor a Brvmak énekese, Serj elküldte nekem az 'Omnipotence' dalt, teljesen le voltam nyűgözve e szerzemény művészi brutalitása, és általában a banda munkássága okán. Érzésem szerint a vokáljaim révén még izgalmasabb, még egyedibb elemekkel szereltük fel a nótát, és én nagyon örülök, hogy lehetőségem volt erre a tüzes előadásra! Ezek a srácok iszonyatosan kemények. Ne hagyjátok ki őket!".

Serj hozzátette: "Hatalmas megtiszteltetés számunkra egy ilyen kivételes előadókval együtt dolgozni. Már évtizedek óta hallgatjuk Paul zenéjét; így óriási privilégiumnak érezzük, hogy ő maga vendégként is szerepel az egyik saját dalunkban! Ennél nem is lehetne tökéletesebb ez a performasz!".

A 'Vindictae' című szám szöveges videója alább úgyszintén megtekinthető:


BRVMAK - Paul Masvidal vendégszerepel az olasz extrém metal banda új dalában: itt az 'Omnipotence' szöveges videója!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.