Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a THUNDERBOLT HYDRAULIC zenekar második dala, a 'Like A Ghost'!

2018-09-13
A Skid Row, az Ether Seeds és a James Hall & The Steady Wicked zenekarok egy-egy tagja állt össze ebben a bandában.

A Thunderbolt Hydraulic felállását a Skid Row dobosa, Rob Hammersmith, az egykori Ether Seeds gitáros Stephen Seals, valamint a James Hall & The Steady Wicked pengetőse, Bruce Butkovich alkotja. Az Atlanta-beli hard rock-trió 'The Best of Intentions' címmel adja ki debütáló EP-jét, 2018. szeptember 14-én.

"Rendkívül természetes módon állt össze ez a banda" - mondja Seals, a Thunderbolt Hydraulic zenekarban gitárosként és énekesként szerepel. "Bruce és én már jónéhány éve együtt dolgozunk ezeken a dalokon, de mindeddig nem sikerült annyi időt felszabadítanunk, hogy véglegesítsük a dolgokat. Habár már az elején tudtuk, hogy Rob lesz az a dobos, akire nekünk szükségünk van".

A Thunderbolt Hydraulic mindhárom tagja neves alakja az Atlanta-i rock-színtérnek. Butkovich és Hammersmith korábban például együtt dolgozott a The Halls Of Jupiter és a The Futura Bold zenekarokban. Előbbi az új zenekarban basszusgitáron játszik. Hammersmith 2010 óta tagja a Skid Row-nak - zenei stílusa, tudása és tapasztalata nagy mértékben érezteti hatását a 'The Best of Intentions' album dalain.

"A Thunderbolt Hydraulic debütáló albuma minden bizonnyal nagyban különbözik attól, amit az emberek tőlünk elvárnának, de azért lehet érezni hatásainkat a dalokon. Alapvetően heavy-rock zenében utazunk, de dalainknak mély tartalma, üzenete van" - mondta Hammersmith az EP kapcsán, aminek hangmérnöke maga Butkovich volt. A felvételek egyébként az East Atlanta Recording Stúdióban zajlottak.

Íme a lemez borítója és dallistája:

01. Karma To Burn
02. Like A Ghost
03. Beneath The Black
04. Until The Embers Die
05. Scars
06. A Time For War

Lentebb meghallgatható a banda első két száma, a 'Karma To Burn' és a 'Like A Ghost':


Itt a THUNDERBOLT HYDRAULIC zenekar második dala, a 'Like A Ghost'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.