Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dalt és videoklipet mutatott be, egyben új albumot adott ki a DEAD BY WEDNESDAY

2019-04-26
A connecticuti metalbanda a Combat Records-szal kötött új lemezszerződést.

A Dead By Wednesday nemrégiben ért végére következő nagylemeze munkáltainak. Az új albumot - amit ezúttal magáról a bandáról neveztek el - a Combat Records / EMP Label Group adta ki 2019 áprilisában. Az album producere Nicky Bellmore (Dee Snider, Jasta), hangmérnöke és mixere pedig nem más, mint a legendás Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Hatebreed, Suffocation) volt.

A tracklista:
01.
Vekja (The Awakening)
02. Smelling Salts
03. (un)FTW
04. You & Die
05. Manimal
06. Darwin’s Dance (Pt.1)
07. Darwin’s Demise (Pt.2)
08. Chrysalis
09. Beatdown & Broken
10. Out The Door
11. Break When I’m Dead (V2.0)
12. You & Die (akusztikus)

A 'Dead By Wednesday' album első single-dala 'You & Die' címmel jelent meg - alább elérhető hivatalos videoklip formájában.

Az új album bejelentésével egyidőben adta hírül a banda: új gitárosuk az a Dave Sharpe lett, aki korábban a Blood Has Been Shed és az End Time Illusion tagja volt. A Dead By Wednesday aktuális felállását - Sharpe mellett - Mike Modeste basszer-vokalista, Rob Roy énekes és Christian “Opus” Lawrence dobos-vokalista alkotja.

A banda az új felállással indul turnéra május 10-én. Az észak-amerikai körút a Flotsam & Jetsam előzenekaraként fog lezajlani. A dobos Opus így szólt: "Nagyon fel vagyunk csigázva, hogy szeptemberben végre újra útnak indulhatunk; méghozzá egy megújult felállással, aminek tagja Dave Sharpe gitáros is. Alig várjuk már, hogy találkozzunk veletek, akiket jól ismerünk; és persze új arcokkal is! Gyertek el, és részesítsétek szívélyes fogadtatásban Dave-et!".

A Dead By Wednesday előző albumáról, videoklipjeiről és tagcseréiről részletesen itt írtunk.


Új dalt és videoklipet mutatott be, egyben új albumot adott ki a DEAD BY WEDNESDAY
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.