Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új felállással készítette 'Hexhammaren' című albumát a MARTYRDÖD - itt az új dal / videoklip!

2019-05-03
A svéd crust-punk banda egy három lemezre szóló szerződést kötött a Century Media Records-szal; egyúttal pedig bejelentette következő nagylemeze első részleteit.

A Martyrdöd 2019 januárjában vonult be a híres Studio Fredman "gyárba" (Wolfpack, At The Gates, In Flames), ahol megkezdik következő nagylemezük munkálatait. Az új, 'Hexhammaren' címet viselő stúdióalbum - ami a 2016-os 'List' folytatása - 2019. május 10-én jelenik meg.

A bandában egyúttal felállásbeli változás is történt. Mindezt így kommentálták: "Új felállás! Gitárosunk, Pontus Redig arra az elhatározásra jutott, hogy nem kíván a jövőben a Martyrdöd tagja lenni - időbeosztásbeli és egyéb ügyek okán -, ezért távozott közülünk. Fantasztikus időket éltünk együtt át, ezért nagyon sajnáljuk, hogy így döntött; de természetesen nincs semmi rosszmájúság, rosszindulat a dologban. Ezentúl Tim Rosenqvist fog gitározni; a basszusgitárokat pedig meghagyja egy új tagnak... Fogadja hát mindenki szívélyesen Daniel Ekeroth-ot!! Akit érdekel Daniel munkássága és háttere, egyszerűen csak írja be a nevét bármilyen keresőbe!".

A Martyrdöd jelenlegi felállása így néz ki:

Tim Rosenqvist - gitár
Jens Bäckelin - D-beat
Mikael Kjellman - gitár, ének
Daniel Ekeroth - basszusgitár

"A 'Hexhammaren' minden bizonnyal a legerősebb anyag, amit valaha is letettünk az asztalra" - közölte a banda.

Az új lemezt ezúttal is Fredrik Nordström producerrel rögzítette a banda, a göteborgi Studio Fredman (Wolfpack, At The Gates, In Flames) falai között. Ez az album a banda első kiadványa, amit a Century Media Records gondoz.

Az új album első ízelítője a 'Helveteslarm' című szám Jimmy Johansson / Super Lino Puro által rendezett hivatalos klipje - ez itt megtekinthető:

Újabban megjelent a 'Pharmacepticon' című szám hivatalos videója is:

Az új album speciális változatának "kicsomagoló videója" itt megtekinthető:

A black metalt crust-punk stílussal vegyítő Martyrdöd együttes a műfaj neves zenekarainak (Acursed, Miasmal, Agrimonia, Skitsystem) egyes zenészeiből állt össze. Debütáló 'In Extremis' albumuk, valamint későbbi 'Paranoia' és 'Eldopp' című nagylemezeik egyaránt tele vannak "erőteljes diszharmóniákkal és feszes felépítésű nótákkal". A csapat világszerte népes underground rajongótáborral bír.


Új felállással készítette 'Hexhammaren' című albumát a MARTYRDÖD - itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.