Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta új albumát a CATTLE DECAPITATION - itt a teljes stream!

2019-11-29
A San Diego-i death-grind banda november végén adta ki az új albumot.

A Cattle Decapitation soron következő, Dave Otero által producelt nagylemeze 'Death Atlas' címmel jelent meg, 2019. november 29-én, a Metal Blade Records kiadó jóvoltából.

A banda 2018 augusztusában mutatta be új felállását, amivel az új albumot is rögzítették. "Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő, 2019 őszén megjelenő albumunkat egy megújult felállás rögzítette" - adta hírül a Cattle Decapitation.

"Sokan, akik az utóbbi időben eljöttek a koncertjeinkre, felfedezhették, hogy egy másod-gitáros is besegít a zúzásba. Ilyen korábban sosem fordult elő a banda történetében. Ezúton szeretnénk bemutatni Belisario Dimuzio-t (a San Diego-i Eukaryst zenekarból), mint bandánk teljes értékű tagja, aki részt vesz a következő lemez munkálataiban is! Továbbá boldogan jelentjük: Olivier Pinard (Cryptopsy) az új basszusgitárosunk, akinek játéka szintén hallgató lesz az új albumon! Oli a múltban többször is kisegített minket a koncertek során; így már régen nyilvánvalóvá vált, hogy vele is - és Bellel is - tökéletes a kölcsönhatás köztünk".

A 'Death Atlas' album Wes Benscoter által tervezett borítója így néz ki:

A tracklista:
01. Anthropogenic: End Transmission
02. The Geocide
03. Be Still Our Bleeding Hearts
04. Vulturous
05. The Great Dying
06. One Day Closer To The End Of The World
07. Bring Back The Plague
08. Absolute Destitute
09. The Great Dying II
10. Finish Them
11. With All Disrespect
12. Time's Cruel Curtain
13. The Unerasable Past
14. Death Atlas

Travis Ryan frontember így nyilatkozott: "Előálltunk egy új anyaggal, ami érzésünk szerint az eddigi legjobb, legerősebb munkánk, és már alig várjuk, hogy bemutathassuk nektek ezeket a könyörtelen nótákat, melyek garantáltan szétszaggatják a dobhártyáitokat. Hamarosan tanúi lehettek a tavalyi évben felhalmozott vér-, verejték- és könny-halmaz gyümölcsének; vagyis egy őszinte, pusztító és iszonyatosan brutális audió-dokumentumnak, mely minden bizonnyal komoly kihatással lesz a jövőre. Zenei és dalszövegi tekintetben gyászra, haragra, gyűlöletre, szenvedélyre és különféle érzelmekre kell számítani; lévén érzésünk szerint ezek a legfontosabb kellékei az extrém metal zenének. Örömmel szórjuk szét a szférában a halál és a kétségbeesés hamvait. Itt nincs térkép, ami segítségével eligazodhatnál - ez a Halál-atlasz!".

Alább elérhető az első single-dal, a 'One Day Closer To The End Of The World', plusz hivatalos előzetesek és a teljes album-stream:

Újonnan megjelent a 'The Unerasable Past' című kisfilm, ami magában foglalja a 'Death Atlas' album két számát is ('The Unerasable Past', 'Death Atlas'). A mini-filmet Wes Benscoter állította össze, 4K minőségben. Benscoter-nek - aki a Cattle Decapitation mellett - olyan legendás bandák lemezborítóit tervezte a múltban, mint a Slayer, a Kreator, a Dio, a Nile, az Autopsy, vagy a Broken Hope - ez az első hivatalos videoklipje.

Az új lemez speciális változatának "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

A Cattle Decapitation részt vett az idei Summer Slaughter turnén; méghozzá a Carnifex és a The Faceless headliner-társaságában. A hivatalos lemezbemutató körút november-december folyamán fog lezajlani, The Geocidal Tendencies elnevezéssel, az Atheist, a Full Of Hell, a Primitive Man, az Author & Punisher és a Vitriol társaságában.

 

A banda aktuális stúdióalbuma, a 'The Anthropocene Extinction' 2015. augusztus 7-én jelent meg. A lemezen olyan neves vendégek jutottak vendégszerephez, mint Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down), az indusztrialista doom-művész, Author & Punisher, vagy Jürgen Bartsch, a veterán dark-metalista Bethlehem frontembere. Az apokaliptikus hangulatú albumról bővebben itt írtunk.

A Cattle Decapitation 2017. október 6-án kiadott egy speciális DVD-t is. A 'The Flesh Is Of No Use' című mini-DVD-re három Mitch Massie által rendezett videoklip, a 'Forced Gender Reassignment' (a 'Monolith of Inhumanity' albumról), valamint a 'Clandestine Ways (Krokodil Rot)' cenzúrázott és cenzúrázatlan változata (a 'The Anthropocene Extinction' albumról) került fel. A mindössze ezer példányszámra limitált DVD különlegessége, hogy egy rendőrségi bizonyítékok tárolására alkalmas plasztik tasakba csomagolva jelent meg.

A banda aktuális videoklipje, a 'The Prophets Of Loss' alább tekinthető meg. Ebben a kisfilmben még az előző basszusgitáros, Derek Engemann szerepel.

A Cattle Decapitation legutóbbi kiadványa egy 'Medium Rarities' című, ritkaságokból álló válogatás volt, amit 2018 novemberében adott ki a Metal Blade Records - erről bővebben itt számoltunk be.


Kiadta új albumát a CATTLE DECAPITATION - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.