Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SLASHER DAVE - új szólóalbummal jelentkezik az Acid Witch frontembere; itt az első dal, a 'Fulzzi'!

2018-08-29
A 20 Buck Spin 'Frights' címmel adja ki Slasher Dave új szólóalbumát, az idei Halloween alkalmából.

Slasher Dave a detroiti Acid Witch zenekar frontembere. A 20 Buck Spin kiadó azon célból állt össze a karatkeres zenésszel, hogy különlegessé tegye a metal-rajongók számára az idei Halloween-t. A 'Frights' Dave negyedik szólóalbuma. Az előadó ezen a lemezen az instrumentális szinti-zene keményebb oldalát mutatja be, indusztriális ritmusok, elektronikus lüktetések, analóg szintetizátorok, ütős basszus-témák, torzított gitárok és "lo-fi horror-samplerek" használata révén. A teljes lemezt maga Slasher Dave komponálta, hangszerelte, rögzítette és producelte; sőt, még a borítót is ő készítette - ahogy azt már tőle szólóben megszokhattuk.

A Mindenszentek éjszakája apropójából megjelenő 'Frights' lemezt Slasher Dave épp olyan rémisztőnek, mint szórakoztatónak szánta. "12 rémálom, az elmebajos horror-synth stílusában - ez az idei Halloween tökéletes soundtrack-je"!

A tracklista:
01. Corpse Magician
02. Frights
03. Death Chamber
04. In The Dark It Glows
05. Shrieks And Creaks
06. Fulzzi
07. Blue Labyrinth (Fogmaze)
08. Strobe Room
09. Let The Creeps Inside
10. Video 1 (Late Fees)
11. Asylum Head
12. Neon Shadows

A lemez első nyilvános dala, a 'Fulzzi' kapcsán Slasher Dave elmondta: "A 'Fulzzi' tulajdonképpen egy Fabio Frizzi által inspirált dal, aminek alapja egy Mellotron-téma és egy ismétlődő dob-séma volt; de végén mégis valami keményebb dolog lett belőle. A samplerek olyannyira fel vannak villanyozva, hogy meg is hibásodtak. Alapvetően nem használok moduláris szintetizátorokat, de ennek a számnak az elején, a közepén és a végén is ilyen témák hallhatók; ezesetben epdig mindez még erősebb ízzel és nyersességgel látja el a dalt. Szerintem ez egy remek felvezető a 'Frights' albumhoz".

A 'Frights' megjelenik LP-n, CD-n és digitális formátumokban. A 20 Buck Spin október 26-án dobja piacra a lemezt (hamarosan közzéteszik az előrendelési infókat).


SLASHER DAVE - új szólóalbummal jelentkezik az Acid Witch frontembere; itt az első dal, a 'Fulzzi'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.