Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RED FANG - elhalasztják az 'Arrows' album megjelenését

2020-03-30
A globális koronavírus-járványra hivatkozva, a Red Fang zenekar a tervezettnél később jelenteti meg soron következő stúdióalbumát.1

A Red Fang következő, 'Arrows' címet viselő nagylemeze várhatóan 2020 végén jelenik meg. Eredetileg idén tavasszal látott volna napvilágot az albumot, de a banda és a Relapse Records kiadó úgy döntött, hogy a világszerte terjedő COVID-19 járvány és annak komplikálttá vált logisztikai hatásai okán elhalasztja a megjelenést.

Ennek ellenére lentebb már megismerhetjük az 'Arrows' borítóját és dallistáját is:

01. Take It Back
02. Unreal Estate
03. Arrows
04. My Disaster
05. Two High
06. Anodyne
07. Interop-Mod
08. Fonzi Scheme
09. Days Collide
10. Rabbits in Hives
11. Why
12. Dr. Owl
13. Funeral Coach

A portlandi Red Fang zenekar nemrég kiadott egy okostelefonos játék-alkalmazást, ami a Red Fang: Headbang! címet viseli. Ennek betétdalaként jelent meg néhány hónapja az 'Antidote' dal. A banda digitális single-ként is kiadta az új dalt. A hozzá tartozó videoklipet Ansel Wallenfang rendezte és a Wieden+Kennedy csapat producelte.

"Azok, akik szarok videójátékokban, még mindig meghallgathatják új, 'Antidote' című dalunkat, ami garantáltan mérhetetlen szórakozást nyújt majd! A dal letölthető jóöreg digitális single formájában. Ha pedig készen álltok a kihívásra, vegyétek elő az okostelefonokat, és érjetek el minél magasabb pontszámot!" - közölte a Red Fang.

A Red Fang zenekar nemrég feldolgozta és megfilmesítette a Gary Numan's Tubeway Army 1978-as klasszikusát, a 'Listen To The Sirens' slágert. A feldolgozáshoz készített videoklipet Ray Gordon rendezte. Eltérően a Red Fang megszokott stílusától, ebben a kisfilmben a banda tagjait láthatjuk, saját, portlandi próbatermükben.

A csapat a következőket nyilatkozta a feldolgozás és a videó kapcsán: "Hosszú ideje nagy rajongói vaguynk a Tubeway Army-nak. Nagyon örültünk, hogy feldolgozhattuk tőlük egy számot, Adam Pike hangmérnök közreműködésében; és ehhez még videoklipet is forgathattunk, Ray Gordon segítségével! Reméljük, mindenkit épp annyira ráz majd ki a hideg, mint minket, amikor először meghallottuk a 'Listen To The Sirens'-t!".

A Red Fang 2015-ben ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját; 2016-ban pedig kiadta a 2013-as 'Whales & Leeches' album folytatását. Az újabb nagylemez - amit a világhírű Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, Sepultura) producelt és a hasonlóan nagynevű Joe Barresi (Queens of the Stone Age, Tool, Kyuss, Melvins) kevert - 'Only Ghosts' címmel jelent meg, 2016. október 14-én. Erről bővebben itt írtunk.


RED FANG - elhalasztják az 'Arrows' album megjelenését
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.