Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE SECRET - 6 év után új dalokkal tért vissza "Olaszország egyik valahavolt legsötétebb bandája"

2018-08-29
A The Secret nevezetű, "elmebeteg olasz szekta" augusztus 31-én jelenteti meg új EP-jét.

A 20 perces 'Lux Tenebris' EP-n a The Secret zenekar elhagyja előző két albuma minimalista megközelítését; hangzását pedig a korábbiaknál gazdagabb, kimunkáltabb gitár-témákkal színesítik. Természetesen a 'Solve Et Coagula' és az 'Agnus Dei' albumokra jellemző, nyers és destruktív agresszió továbbra is jelen van. "Ezek az új dalok fittyet hánynak a halandóságra és mindenféle idősíkra - ehelyett a rezgések és az egyedi atmoszférák kerülnek felszínre. A 'Lux Tenebris' az élet és halál közé szorul, végtelen éjszaka ódája".

A The Secret alapvetően a black metal zenét ötvözi doom-elemekkel; ezáltal pedig a Southern Lord 2000-es évek eleji kiadványaira hajaz dalaik stílusa. A The Secret-et "Olaszország egyik valahavolt legsötétebb bandájaként" tartják számon.

A 'Lux Tenebris' felvételei Steve Scanu hangmérnök társaságában zajlottak. A maszterizálást a neves Brad Boatright végezte el Amerikában, az Audiosiege Stúdió falai között. A lemezborító és az illusztráció egy View From The Coffin nevű művész alkotása.

Íme a teljes album-stream:

A Southern Lord kiadó alapításának 20. évfordulója alkalmából kiad egy exkluzív LP-sorozatot, aminek keretében a 'Lux Tenebris' is megjelenik ilyen formában (limitáltan, fekete és ezüst színben). Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.


THE SECRET - 6 év után új dalokkal tért vissza
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.